|

Salut TPU, am o problema..deci am cumparat de la flanco un laptop care era defect si am fost in magazin si cei de acolo mi l-au schimbat cu accelasi model de laptop ( care azi am constatat ca este defect)..Intrebarea mea este...pot sa le cer sa-mi dea banii inapoi avand in vedere ca si laptopul acesta este defect?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna! Bineinteles ca ai dreptul de a ti se returna banii insa trebuie sa faci si reclamatie impotriva serviciilor lor pentru un motiv bine intemeiat. Reclamatia o faci la servicii-clienti din incinta sediului Flanco. Nu uita sa iei si acte cu tine gen garantie sau ce ti-au mai dat ei.

Sper ca te-am ajutat!

| explică (pentru Surtulecs):

Defectul laptopului este ca baterie ii tine numai 2h si putin (baterie de 3 celule)...sunt 100% sigur ca cei de acolo o sa zica ca acesta nu este un defect.pot sa-l returnez chiar daca nu e defect?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Zdog):

Normal! Te duci direct la relatii clienti (trebuie sa aiba) cu garantia si bonul fiscal daca ti s-a dat, explici situatia si ceri returnarea banilor inapoi. Asa am facut si eu cand nu mi-a placut un produs de la Altex. Ca doar, nu or avea astia nu stiu ce politica si sa nu returneze... Ar fi o idiotenie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: