|

Salut TPU! Am o problema! Desi am un pc destul de bun cu i5 6300k sau 6400k nu mai stiu care era cifra gtx 950 am urmatoarea problema, cand ma joc un joc in special assassins creed rogue dupa niste ore sau minute de joc mi se blocheaza hdd ul si ori imi ingheata imaginea ori disparea sunetul! De la ce dracu o fi? O fi de la windows eu avand windows 10 care e plin de buguri si probleme, o fi de la ram ca am prea putin doar 4gb ram? Sincer nu stiu! Astept o solutie, multumesc anticipat!

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Testeaza in primul rand componentele sa nu ai probleme cu temperaturile, voltajele sau bad-uri pe harddisk.

Windows 10 nu prea e plin de bug-uri, marea majoritate a jocurilor merg mai bine pe 10 decat pe 7 fiind mai bine optimizat pentru jocuri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WHeisenberg):

Temperaturile sunt ok, dar hdd-ul nu l-am scapat pe undeva sau ceca de genu! Nu are de unde sa fie bad-uri, cum verific hdd-ul decasa zisele bad-uri? Oare dupa o defragmentare se va rezolva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WHeisenberg):

Nu e problema fratelo! O sa fac upgrade la 8gb ram doamne ajuta o sa mai fac upgraduri si o sa scap poate de nenorocimile astea ca sa nu mai zic ca totul se va rezolva odata cu urmatorul update/upgrade la windows! Dar pana una alta decat sa imi iau un pc cu i9 7900x sau i7 8700k cu gtx 1080 ti sau gtx titan z cu un milion de tb ram si alti 40tb hdd/ssd etc...mai bine imi iau drecu un xbox one x s sau un ps4 pro si scap de o grija sincer sa fiu! Oricum multumesc pentru raspuns! Sincer pe console te poti juca un joc linistit stiind ca nu ai probleme! Nu ai lag frame dropuri crash si cate si mai cate ca sa nu mai zic ca nu iti mai trebuie 7000 de conturi pe steam/Uplay/Origin. Consolele vor ramane mereu numarul 1 numarul 2 ar fi ocupat de pc-uri numerele 3 4 de multe altele iar numerul 5 ar fi ocupat de telefoane, asta ar fi clasamentul daca pot spune asa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ScortSyndicate90):

Instaleaza HD Tune si testeaza-l cu el, daca ai probleme cu hardul iti apare imediat.

Daca zici ca temperaturile sunt ok, inseamna ca sunt probleme cu voltajele (sursa nu da curent suficient) sau harddisk-ul (chiar daca nu l-ai scapat, din cauza defectelor de fabricatie pot aparea bad-uri(

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WHeisenberg):

Aplicatiile respective...de masurat temperaturi sau hdd/ssd le iau de pe net la liber? Sincer mie cam frica sa nu iau vreun virus major! Ar fi cireasa de pe tort? Nu pot da numele unor site-uri dedicate asta ar insemna sa incalc legea! Dar exista si pe site-uri oficiale sau dedicate aplicatii de genu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ScortSyndicate90):

Sunt si aplicatii gratuite (aka freeware) pe care le descarci de pe site-ul oficial si nu iei nici un virus.

Un exemplu ar fi Open Hardware Monitor - http://openhardwaremonitor.org/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează