| StickMarian a întrebat:

Salut TPU,am o problema foarte serioasa cu calculatorul, mi se blocheaza mereu, uneori ma tine o ora pana sa se blocheze alteori 2-10 minute, mi s-a spus ca am virusi asa ca am reinstalat windowsul am avut xp si am incercat sa il reinstalez tot xp nu a mers si se bloca in timpul instalarii asa ca acum am instalat windows 2008-2011 parca si tot la fel...mi se blocheaza, inainte mergea struna, acum...am avut odata Mafia l si mi se bloca jocul dupa o ora si cred ca de atunci dar eu aveam cerinte bune, pentru el.Va rog frumos sa ma ajutati, dau funda!

5 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Si mie a inceput sa mi se blocheze si am pc bun. E de la virusi cred eu, ori e virusat Windowsul sau Cd cu windows ori am eu virusi de la jocuri. Trebuie sa imi trag un antivirus asa ca incearca si tu. Trage-ti un antivirus, eu inainte luam avg 2014 dar am vazut ca sterge prea multe zicea ca toate au virusi. asa ca am sa caut altul. Bafta! Ia-ti un antivirus sau sterge tot din pc sau reinstaleaza-ti pc iar dar sterge toate partitiile C si D sau cate ai tu ca sa nu mai ramana nimic pe el si sa le faci iar sau ai putea sa le formatezi da mai bine le stergi si le faci iar. Si daca tot asa merge du-te cu el in oras la cineva care se pricepe pentru ca poate e de la hard sau de la altceva. Bafta!

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Ori e un windows prost, ori ai probleme serioase cu controllerul de hard-disk, sau nu ai suficient RAM. Incearca un windows 7 Chiar de merge mai greu, e mai stabil.

| Ottakringer a răspuns:

Cand l-ai curatat ultima data?
Sursa cum e? Ai probleme cu ea? E posibil sa se incalzeasca procesorul si de asta. Cand ai schimbat ultima data pasta termoconductoare? Cand ai reinstalat windows ai sters partitiile si le-ai format din nou sau nici macar nu ai formatat partitiile?

| DomnulFantastic a răspuns:

Curatal si tu putin

| antoniodume a răspuns:

Poate fi ramul sau hdd de cand ti se blocheaza asa