|

Salut TPU! Am o problema si am nevoie urgent de un sfat. De cateva zile de cand deschid PC-ul, imi apare un BSoD [Blue Screen Of Death] in care scrie ca trebuie sa se faca o verificare a partitiei C si ca este recomandat ca aceasta verificare sa aiba loc. Jos mai scrie ''Press any key to cancel this action'' si este o numaratoare de secund. Precizez faptul ca mi s-a mai intamplat asa ceva si la vechiul PC sadsigh. Si cand deschid calc imi apare folderul System si scrie ''these files are hiden to keep your system work propely''. Stie cineva care este cauza acestor ''fenomene'' si cum le pot opri? Dau funda:*:*!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai da si tu o adaptare la windows daca nu merge instaleaza din nou windowsul si instaleaza si un antivurs cat mai bun pentru ca eroare s-ar putea sa fie de la unele programe instalate care nu functioneaza cum trebuie sau ai prin pc vreun virus troian etc.

| explică (pentru yon3l):

Am scanat cu Bitdefender, Avast, AVG, Avira si e perfect curat, am curatat toate erorile cu un program licentiat, l-am defragmentat periodic, am ''curatat'' discul cu diskcleaner si tot nu vreasad cat despre windows cel de l-a service nu mi-a dat cd-ul si in plus nu a trecut validarea genuine. Practic nu are niciun motiv sa faca fitestraight face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: