|

Salut TPU! Am o tableta de la RDS(Allview Ax4 Nano) si azi in timp ce ma jucam pe ea mi s a inchis ca si atunci cand s-ar fi descarcat,initial am crezut ca a murit bateria(avand un incarcator,nu cel original,fiindca nu se mai incarca cu cel original, asa ca am luat altul.La asta daca tin tableta la incarcat si are putina baterie,si eu ma joc pe ea,se descarca la un moment dat si se inchide, si nu mai merge deschisa vreo 15 minute).Ei bine asa am crezut ca a fost si de data asta.Insa cand am deschis-o iar, data era prin vreo 2013 si nu mi merge conexiunea de date(http://s1363.photobucket.com/.......html),dau pe ea dar degeaba(http://s1363.photobucket.com/......g.html).Am verificat si cartela,am scos-o iar si am pus-o la loc, dar din ea s-a desprins bucata cu placuta care este citita de tableta(http://s1363.photobucket.com/......html).Insa pot sa o prind la loc in cartela,dar cred ca din cauza asta nu mai merge,dar am desfacut o fiindca nu mergea inainte, asa ca nu cred ca asta e motivul...Si in setari "Gestiune SIM" se vede cu negru,fata de celelalte care se vad cu alba,cu alte cuvinte nu merge, chiar daca dau pe ea nu se intampla nimic(http://s1363.photobucket.com/......g.html).Si am mai gasit eu ceva cum ca ar trebui sa dau la wirelles si retele,iar dupa la retele mobile, la retele mobile tot cu negru se vede si degeaba dau pe ea(http://s1363.photobucket.com/......ml).Astept urgent un raspuns! Va multumesc! Dau Funda celui care ma ajuta!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ceva normal.Ai exploatat tableta neconfrm! După ce că ai incarcat-o cu încarcător neconform ai și folosit-o mai mult ca sigur la gaming, și ceva de genu ăsta numa de gaming nu e.
Decât s-o rep[ari mai bine iei alta că ai șanse mici s-o mai faci funcțională. Problema nu e din software ca e o problemă hardware.Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In primul rand, in timp ce incarci tableta nu este indicat sa te si joci pe ea, doarece aceasta se strica in timp. Nu mai merge deschisa deoarece bateria nu mai are energie deloc in ea. Incearca totusi sa ii dai reset. Poate o sa mearga. Insa nu stiu pentru cat timp.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cred ca ai nevoie de o baterie noua din punctul meu de vedere si experienta mea legata de tablete. Te pot indruma sa cumperi de la ei, desi montajul plus transportul la ei plus bateria o sa te costa vreo 100 lei cel putin sau poti cumpara direct de pe https://:///......-nano.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Vad ca nu ati inteles ce am intrebat.Da...stiu chestia cu jucatul pe ea.Problema e alta ca nu mi mai merge internetul pe ea.Nu pot activa conexiunea de date, am mai intrebat pe cineva si mi a spus ca ar putea fi:
1.Cartela sim defecta
2.Slot cartela sim defect
3.Nu am bagat bine cartela.
Cred ca ar putea fi slotul de sim, dar toti pinii par in regula...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru domYoz):

Salut! Cum ai rezolvat problema? Eu nu am folosit o 3 luni, acum nu vede nici un sim { incercat RDS Orange si Telekom}. Acum 4 luni cand am primit o am folosit o cartela Rds de 2.3 ori.A mers f bine ca telefon si router de date.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează