|

SALUT TPU! Am ocazia sa achizitionez un iphone 4s cu 12 mil cumparat din anglia si deblocat in Romania cu o firma partener Orange( nu ii stiu numele) de la un tip.El nu imi ofera garantie,, din caz ca doamne fereste am probleme cu telefonul,, se poate repara pe baza IMEI? (fara sa ma coste nimic?).Ce probleme pot avea cu el? adica pot sa difere frecventele din anglia cu cele din Romania si sa nu imi mearga pe vreo retea din Romania? La ce altceva sa mai fiu atent cand il cumpar? Daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscator deci vorbiti doar in cunostiinta de cauza.APP ce inseamna blacklist?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu zic sa nu il cumperi pentru ca nu iti da garantie si 100% inseamna ca e umblat prin el, daca vrei sa il iei ia-l da ai fi prost ai pierde 12 mil, in plus u crezi ca da cineva iphone 4s bun 100%.laughing) trebuie ta daca il cumperihappy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru JwcFree):

Pai am sa fiu atent,,, dar dati-mi niste informatii,, la ce sa ma uit mai exact,, sau ce intrebari as putea sa-i spun tipului ca sa ma lamuresc,, si sa descopar posibile "probleme"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu sigur ce sa ii spui, du-te cu tipu ala la un specialist si intreaba-l, nu il cumpara direct nu stii ce cumperiwinking.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează