|

Salut TPU! Am primit de curand un video de la un cont de Facebook pe care nu il stiam si pe care nu il aveam la prieteni, din greseala am apasat pe el si acum nu mai pot deschide Facebook sau messenger, daca incerc sa il readuc la setarile din fabrica imi da o eroare care spune ca setari s-a oprit. Stie cineva ce sa fac? Cred ca este vorba despre un malwere

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

DonnaAlba are dreaptate, mare atentie la atasamentele din email cat si porcariile trimise pe Facebook. Mai ales pe Facebook circula acum pentru ca utilizatorii sunt foarte vulnerabili. De multe ori informatiile vin de la utilizatori de incredere si tocmai de asta numarul este in crestere.

Incearca pe moment sa cureti calculatorul cu doua programe:
1. AdwCleaner 7.0.1.0 https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/

2. Malwarebytes 3.1.2.1733-1.0.141-1.0.2092
https://toolslib.net/downloads/viewdownload/309-malwarebytes/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In cazul asta, ori PC-ul ori telefonul (depinde ce ai folosit) a fost infectat cu virusi si trebuie dus la un centru sa ti-l "deparaziteze" si sa instaleze un antivirus pe el.

Din greseala varsam un pahar cu apa, din greseala ne impedicam, dar nu exista greseala cand apasam voit pe un program, sau video sa-l vedem, este doar ignoranta!
Data viitoare nu mai deschide atasamente sau video-uri care nu-ti apartin, multe din cele care cirula pe internet sunt purtatoare de virusi, care-ti distrug device-ul electronic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează