| MirceaRadu21 a întrebat:

Salut TPU.Am revenit cu o alta nelamurire.De putin timp am deschis un site.site-ul se numeste d-news.ro.Am facut toate demersurile pentru indexarea lui dar cand il caut dupa cuvinte cheie nu il gasesc in google, numai de forma site:www.d-news.ro sau www.d-news.ro il gasesc si jos la descrierea site-ului scrie ca e site in constructie si nu stiu de ce spune asta in loc de descriere..Ma poate ajuta cineva? Va rog..Nu mai stiu ce sa fac.Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Ag30Fdr4g0nz a răspuns:

Eu zic sa mai ai rabdare undeva la doua saptamani, timp in care sa iti construiesti mult content. Pe cat posibil original. Ai aici un site care iti arata cat de original e contentul siteului tau. Google penalizeaza siteurile plagiate. http://www.plagspotter.com/ Pentru inceput nu te sfatuiesc sa arunci nici macar 1 cent pe reclama sau orice altceva. Aici mai ai un site de directoare romanesti in care sa iti inscrii siteul: http://www.dirpedia.ro/directoare-generale.html. Sper sa te ajute :)

11 răspunsuri:
| Gerrard08 a răspuns:

Sa nu uiti sa adausi si un site map ca in acest exemplu: http://sorbal.16mb.com/sitemap.xml,ca google sa poata indexa rapid ceea ce scrii.

| andrei20010510 a răspuns:

1) Ca sa il gasesti pe site-urile de cautare trebuie platita o "chirie" de aproximativ 2000 euro/luna
2) Site-ul arata minunat!
Ce parere ai de al meu? www.shootherplays.tk

| MirceaRadu21 explică (pentru andrei20010510):

Imi place site-ul tau arata bine.Nu te-ai inscris la google adsense sa pui reclame?

| MirceaRadu21 explică (pentru andrei20010510):

Dar de ce in loc de descriere jos sub numele site-ului imi apare site in constructie?

| Ag30Fdr4g0nz a răspuns (pentru andrei20010510):

Asta de unde dracu ai scos-o? Am site pe prima pagina in google in top 10 cautari dupa n'spe cautari, cuvinte cheie etc si nu platesc nimic. Doar optimizat cum trebuie. Ce aberatii, 2000 euro chirie.

| MirceaRadu21 explică (pentru Ag30Fdr4g0nz):

Salut tu ai site in prima pagina si la mine nici nu apare in google daca dau cautare dupa cuvinte cheie..mai am de munca la el.imi poti da si mie niste sfaturi? te rog.astept raspunsul tau.

| Ag30Fdr4g0nz a răspuns (pentru MirceaRadu21):

Tu ti-ai ales un domeniu unde exista foarte multe siteuri. Nu te astepta sa fie in primele pagini din prima saptamana. Ce inseamna mai exact la tine "demersuri pentru indexare"? Ti-ai implementat un sistem de taguri pentru fiecare categorie/articol in parte? Sau doar ai trimis spre indexare cateva pentru siteul general? Cladeste mult content care sa fie original.

| MirceaRadu21 explică (pentru Ag30Fdr4g0nz):

Am folosit google webmaster tools si am bagat acolo si un sitemap si ieri de exemplu aveam 100 Url-uri trimise spre indexare si indexate 50, azi am 117 trimise si 64 indexate.Folosesc platforma wordpress pe site si am instalat si un program seo si am pus si tag-uri.Si chestia cu originalitatea nu prea stiu cum sa o fac, adica eu doar modific titlul, subtitlul si ceva din text dar nu pot pe tot ca na, pana la urma aia e stirea.Multumesc din suflet pentru interesul acordat.

| Ag30Fdr4g0nz a răspuns (pentru Ag30Fdr4g0nz):

Fa-ti si aici https://www.attracta.com/ cont. Si urmeaza pasii.

| MirceaRadu21 explică (pentru Ag30Fdr4g0nz):

Checked URL: http://www.d-news.ro
0% of matched content!
that appears in 0 Sources
Asta inseamna ca nu am nimic copiat nu?:D.Iti multumesc din suflet pentru ajutor.;)