| BogdanVelea a întrebat:

Salut TPU! Am si eu o problema cu porturile usb ale laptop-ului. Atunci cand conectez mouse-ul sau orice altceva nu functioneaza corect.Parca nu ar face atingere sau ceva de genul asta. Ce e de facut? Funda.

1 răspuns:
| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

Esti sigur ca porturile si nu dispozitivele sunt de vina? Incearca sa faci urmatoarele:

1.Intra pe "Device Manager"

2. In Device Manager, cauta si fa click pe "Universal Serial Bus Controler" (sau USB Controller) si iti va aparea o lista cu drivere. (Daca nu iti apare inseamna ca nu ai drivere pentru porturi si de acea nu functioneaza)

3. Incepe cu primul driver din lista: apasa click dreapta pe el si alege "Update Driver Software". Iti va deschide o pagina, de unde trebuie sa alegi "Browse my computer for driver software"
Apoi alege optiunea "Let me pick from a list... " si in noua fereastra care ti-o deschide, alege prima optiune si apasa next.
Repeta procedura pentru restul driverelor.

4. Acum, porturile ar trebui sa mearga insa daca nu merg: Sterge TOATE driverele din lista (click dreapta pe ele si delete) si restarteaza laptopul. (Driverele se vor reinstala automat). Acum ar trebui sa mearga. La mine metoda asta a functionat. Sper sa fi fost de ajutor. happy