| DanyReyMisteryo619 a întrebat:

Am si eu o tableta MANTA PowerTab MID705 careia i-am spart ecranul asta vara. Problema este urmatoarea : jumatate din ecran (unde nu este spart foarte rau) touchscreen-ul functioneaza dar in zona in care ecranul este spart mai mult touchscreen-ul nu mai functioneaza. Intrebarea mea este : Cat ar costa sa repar ecranul tabletei? Se merita sa-l repar? Daca in zona unde ecranul este mai spart si nu functioneaza touchscreen-ul mai trebuie cumparat ceva in afara de acel ecran?

Răspuns Câştigător
| Admunssen a răspuns:

Tocmai am trecut prin caracteristicile acestui dispozitiv. Faptul ca e facuta in Polonia, si nu in China nu inseamna prea mult. Tot cu lucruri chinezesti umbla si ei. Nu vreau sa te descurajez, dar nu cred ca merita reparata. Ea insasi este Small Price. Incearca sa afli cat ar costa o reparatie la tine in zona, eu nu cred ca merita.

| DanyReyMisteryo619 explică (pentru Admunssen):

La asta ma gandeam si eu, stiu ca nu e buna de nimic... dar imi placea oarecum cum arata... mi-am luat 3 aplicatii pe ea si pa, abia se mai misca dar mai e buna cateodata la urmarirea unui canal tv din strainatate de exemplu.

2 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Tableta de unica folosinta. O poti arunca la gunoi, piese de schimb nu gasesti.