| tigru11 a întrebat:

Am un cont de Facebook la care am dat acces si altei persoane pe propria raspundere ca sa il crestem, insa a facut ceva prostesc pe el si am schimbat parola insa ei i-a ramas contul salvat pe telefon. Cum i-l deconectez ei de pe telefon fara sa stie daca i-am schimbat parola?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Incearca asa:
Setări→ Securitate si conectare→ Unde te-ai conectat→ Deconectare de la toate sesiunile


... si vezi daca mai reușește să se conecteze de pe dispozitivul ei (desi, nu cred că va mai putea)

3 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Daca schimbi parola si nu te deconectezi de pe alte dispozitive oricum nu mai poti intra de pe ele pentru ca ele retin parola veche care nu mai e valabila si ii va cere sa o rescrie. In felul asta isi va da seama ca ai schimbat-o

| Andreeush a răspuns:

Schimbă din nou parola dar de data asta dă click pe opțiunea de a te deconecta de pe alte dispozitive. În felul ăsta nu va mai avea acces la cont.

| Plato a răspuns:

Cand schimbi parola trebuie sa ai optiunea de a te deconecta de pe toate dispozitivele.