|

Salut TPU!

Am un laptop HP si Windows 10 Creators Update. Am cumparat laptopul pe la inceputul lui 2017 si am incercat sa-mi instalez windows 7 pe el. Cand l-am instalat, nici un driver nu mergea, nici usb drivurile, nici internetul, nimic, de abia mergea touchpadul. Am mers la cei de la altex si mi-au zis ca nu merge windows 7 pe laptopurile recente, numai windows 10. Este adevarat? Nu exista nici o metoda sa instalez windows 7 pe el? Driverele nu am putut sa instalez pentru ca nu am avut nici internet, nici stick nu am putut sa bag, nimic.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Hp ofera suport si pentru Windows7. Poate nu la toate modelele, dar asta se poate confirma in cazul tau numai daca ne spui modelul dispozitivului sau intri tu pe pagina producatorului, pentru a vedea ce drivere sunt disponibile pentru laptopul tau.
Driverele pentru Windows 10 nu pot fi instalate pe Windows 7. Trebuie versiuni compatibile cu acesta din urma, daca producatorul Hp le posteaza pe site-ul oficial.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vreau sa stiu cum ai instalat tu windows 7 dupa 10?
Ai facut cd boot-abil sau stick boot-abil cu win 7 si ai instalat la repornirea laptopului? Sau ai bagat numai stick-ul sau cd-ul cu win 7 ai ainstalat direct?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru BlackEvil):

Nu am avut nici un windows pe laptop, am instalat windows 7 cu CD si nu mi-au mers nici un driver... Apoi am instalat windows 10 si au mers toate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru mlaza):

Pentru ca win 10 are toate driverele si la instalare conectat la internet le si updateaza.
Windows-ul 7 pe care l-ai instalat a fost „chel".
Detin un HP si merge fara probleme si driverii si tot.
Incearca alt windows 7. O sa iti scriu in privat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează