|

Salut TPU! Am un procesor Intel Pentium G2030 de 3.00 GHz! Recent am vazut ca are si placa grafica! Am activat-o din Bios, iar cand am pornit calculatorul aplicatiile ori nu mi se deschideau, ori se deschideau dar ramaneau blank! Am incercat sa instalez un driver pentru. asa ceva dar spune ca procesorul meu nu este compatibil! Ce pot sa fac?(pentru cei care spun ca nu am ce face cu ea, la calculatorul meu slab m-ar ajuta destul de mult). Multumesc anticipat

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai placa grafica unde anume? Onboard sau integrata in procesor? Pt ca is doua chestii Intel cu procesoarele i au bagat in ele si placi grafice. Daca este integrata in placa de baza, atunci cauta la producatorul placii de baza driveru si il instalezi. Daca ai si o alta placa brafica trebuie sa o pui off deci alegi doar una si-o pui on.Dar nu stiu daca problema ta de la placa grafica e.Chair si fara driver la placa grafica calc trebuie sa ruleze orice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru relian):

Arată-mi o placa de baza mai noua de 2011 ce are grafica integrata. Conțin doar mufele de ieșire, pentru procesoarele cu grafica integrata. Însă exista și unele care nu mai au deloc ieșire video, pentru ca sunt high-end, si pe o asemenea placa e logic ca vei folosi o placa video puternica. (In generația sandy Bridge și ivy Bridge am văzut modele fără ieșiri video). Chipurile video pe plăcile de baza au fost "îngropate" prin anul 2010-2011.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NLS):

De unde sa stiu eu ce placa are omu care intreaba? Nus curios sa stau sa caut sa ma informez.Am spus si eu, am dat cu presupusu, nu i-am spus exact ce problema ar avea.Insa orice placa de baza ar avea nu exista sa nu-i ruleze wind, asa ceva nu exista sai deschida balnck cum zice el.In sf fara sa am in fata calc nu-l pot rezolva, asa daca las avea sigur as gasi ce probleme are, chair daca nu ma ocup cu asa ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! N-ai putea sa schimbi placa grafica? Poate una mai buna ar face PC-ul mai performant..Sau poate te-ar ajuta un CPU mai bun
https://:///......ci_video/c
https://www.emag.ro/procesoare/c

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează