| ThePaul a întrebat:

Salut TPU!
Am un TV Diamant și când l-am pornit în această seară, mi-a apărut în dreapta sus "Timp rămas: 4 minute". Am zis să aștept 4 minute, iar după 4 minute s-a oprit TV-ul și după ce l-am pornit din nou, iar mi-a arătat "Timp rămas: 4 minute". Oare ce să fac? După ce s-a oprit am apăsat pe butonul "Sleep" pentru că poate a fost activată funcția de a se opri TV-ul după cateva minute, dar a fost dezactivat. Mă puteți ajuta?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Televizorul este cu tub sau lcd, stiu ca marca diamant erau pe vremuri televizoarele alb negru cu tub

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut! Am inteles deci smart tv ai, ai apăsat pe butonul Sleep si nu ai putut dezactiva timerul? Ceasul poate l ai setat tu sa se opreasca sau sa porneasca automat tv ul, daca nici asa nu merge incearca sa il resetezi tv ul sau sa i dai din nou cautare automata a canalelor tv, scoti tv ul din priză si astepti 2, 3 minute după care bagi tv ul in priza il pornesti si intrii in setari tv si dai cautare automata, si te asteptam cu noutati in legatura cu tv ul.

| dannyel86 a răspuns:

S-ar putea ca oz_1736 sa aiba dreptate. Unele televizoare care nu primesc semnal pe cablu/satelit, se inchid singure dupa o scurta perioada (4 minute sau mai mult).
Acel cronometru iti apare si cand se vad posturile tv?

| oz_1736 a răspuns:

Am avut un tv vechi, alta marca, care afisa acelasi mesaj cand nu avea semnal