|

Salut TPU an și eu o mică problema mi am cumpărat un MacBook pro acum cred ca 5 luni și fratele meu mai mic a vrut sa de joace jocuri doar pentru Windows așa ca intr-un moment de neatenție al meu a instalat Windows. Acum întrebarea mea este ce pot face ca sa am iar iOS pe MacBook ul meu? Mai ales ca am foarte multe probleme pe lângă ca merge foarte încet nu se aude nu merge mouse pad ul. va rog sa ma ajutați! Funda!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Poate fratele tău a instalat Windows prin boot camp. Tine apăsată tasta Alt(Option) când pornești laptopul și selectează partiția cu mac. Dacă nu mai ai deloc mac îl poți instala foarte simplu înapoi. Ai nevoie de un PC cu Windows și de un program TransMac. Descarcă macOS, versiunea care o aveai înainte de a pune Windows ( sa nu existe probleme de compatibilitate) deschide Trans Mac, Introdu sticul, click dreapta pe el și dai Format Disk For Mac, apoi dai Restore Disk with image și selectezi arhiva cu Mac ( e in format DMG). Aștepți pana se finalizează, Introdu stick-ul in mac și tine apăsat tasta alt când pornește apoi selectează USB-ul.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

IOS este sistemul de operare pentru iPhone.
Pentru Mac-uri, sistemul de operare se numeste... macOS.

Procedura de re-instalare oficiala pentru macOS o gasesti aici: http://support.apple.com/en-gb/HT204904

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cumperi altul și îl lași ăsta fratelui tău

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru addy200):

El nu mai merge... adica... nu merge sa fac nimic pe el. singura cale de al repara este sa ii pun un sistem de operare dar cum pot face asta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa il resetezi la optiunile din fabrica

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează