anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut TPU As vrea sa stiu care dintre aceste 2 desktop-uri este mai bun in special pentru gaming http://www.flanco.ro/......0-alb.html sau http://www.flanco.ro/......x-745.html

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Eu zic sa te mai uiti odata cata performanta pierzi...
Plus ca garantia unui sistrm pe componente e mai mare. E de la 2 ani la 99 ano, depinde de componenta.
Cu al II-lea, da, pe mediu o sa ruleze dar nu mai sus. Iar daca dai 2000+ abia pentru mediu... nu e prea bine. Anyway, banutii tai.

5 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Vrei sa aflii o parere sincera dar adevarata, fie ca te superi tu cat vrei?
http://bit.ly/1w2DWWI e un sistem de retardati. Nu stiu cum sa iti explic, dar cu placa video de 250 lei si procesor de 250 lei, nu ai sa vezi tu performante in veci :))
De fapt, componentele, ca si pret, pe acolo sunt, problema e ca nu is echilibrate. Imagineaza-ti ca iti cumperi o dacie de 5000 euro, si mai dai prin absurd, 10000 euro pe niste jante asa profesionale cu tot cu cauciucuri, si atat. pai aia numai masina de curse nu e.
Placa video, ma amuzam acum, are 4gb, un harb. Aia nu o sa foloseasca in veci 4gb, sau poate o sa folosesca, cand jocukl o sa mearga cu fix 1fps.
ps: cauta si tu pe net ce performante scoti cu gt630, ca e un hard, iar procesorul ala dual-core...
Acum din cele doua, http://bit.ly/1A3jZ14 e clar mai performant, deoarece are atat placa video cat si procesorul mai performant. Dar sa nu crezi ca e ala wow.
Sfatul meu, asta daca vrei, un sistem ok, iei pe componente asa: http://bit.ly/13jD70X + http://bit.ly/132oyYj
E acolo un sitem care in flus fata de cele de sus are asa:
-un procesor performant, 6 nuclee
-o sursa de calitate, cu foarte multe protectii
-echilibrat
-placa video performanta, ca tot ce e in joc pe partea de vizual e procesat de placa video(texturi, forme etc).
Si ca sa fiu credibil, iau exemplu placa video din primul caz, ca aia influenteaza direct numarul de fps-uri din jocuri. http://www.anandtech.com/bench/product/610?vs=548
Ai comparatie intre gt440(e tot aia cu gt630, deaorece gt630 e idem cu gt440, redenumit si vandut iar) si radeon r9 270(e un 7870 cu alt nume).
Aici ai performanta in teste dintre procesorul de la primul sistem http://www.anandtech.com/bench/product/1265?vs=699 vs ce am pus eu. Insa in jocuri e alta situatie, iar diferenta de la un dual-core da un hexa-core e destul de mare, te asigur eu(poti cauta daca vrei).

| annonim677 a răspuns (pentru sltlp):

Da stiu si eu ca al doilea pc nu e ceva de genu wow da na oricum eu ma multumesc sa rulez jocurule la medium. E interesanta aia cu componentele, da nu vreau sa ma incurc cu el asa pe bucati ca cine stie... Orcum ce zici pe ala al doilea ar merge fifa15 si battlefield4 la medium?

| annonim677 a răspuns (pentru sltlp):

Stiu ca e foarte bun ala cu r9 si fx6300 da na trebuie asamblat trebuie toate piesele pe acolo sa nu lipseasca nici una. Orcum iti multumesc pentru ajutor

| nestiy a răspuns:

Eu ti-l recomand pe asta. http://www.flanco.ro/sistem-desktop-pc-acer-atc-605-inte l-core-i3-memorie-6gb-hdd-1tb-4gb-gtx-745.html?

| annonim677 a răspuns (pentru nestiy):

Da ii bun pentru gaming?