| tdy a întrebat:

Salut TPU! Azi mi-a ajuns placa video comandata, un Asus Radeon rx570 Rog Strix de 8gb. Bun, problema mea este ca sunt nou în partea asta de componente pc/asamblare și bineînțeles placa video comandata are mufa separata de 8 pini pentru alimentare, sursa mea de 250 de W nu are asa ceva, doar mufa de 16 pini ce întra în placa de baza, acum dacă ma poate ajuta cineva cu un sfat, ce sursa trebuie sa imi cumpar acum? Loc în carcasa nu pot spune ca am mult, plus ca nu ma pricep la mufe deci nu stiu ce sursa sa aleg ca sa aibă aceea mufa de 8 pini pentru placa video noua. Mulțumesc mult!

Răspuns Câştigător
| aditimus a răspuns:

Ai o sursa model vechi, orice sursa noua din comert are mufa pentru alimentare a placii video, recomand o sursa modulara de la Corsair.

| tdy explică (pentru aditimus):

Salut, mulțumesc pentru raspuns.
Am comandat alta placa de baza și o sursa noua.
După instalare am avut eroare ca cică nu găsește nimic de bootat. Am zis ca posibil trebuie schimbat windows-ul, dar ziua următoare când am încercat sa pun alt Windows, nu am mai avut semnal la monitor, mai pe scurt PC on but black screen pe monitor.
Am doua placi video una dintre ele nou nouta deci nu are cum sa fie de acolo, sursa este noua deci nici asta.
Placa de baza în schimb este de pe ocazii, cu garanție normal dar am o banuiala ca ea este problema, ce zici? Mulțumesc anticipat.
Ps, sursa este un woden 750, am scos toți ramii si placa bipaie deci știe ca nu are nici un ram, bateria de pe placa este buna am înlocuit-o, nu mai știu ce altceva sa fac am încercat și cu un singur ram pe mai multe sloturi, degeaba, nu merge.

| aditimus a răspuns (pentru tdy):

Am patit asa in trecut si cu placile de baza Asrock si am trecut la gigabyte

2 răspunsuri: