|

Salut TPU! Ce domeniu/host (sincer nu ma pricep nici eu bine) recomandati pentru a face un site pentru un magazin de gradina-florarie? As dori sa fie cu plata anuala, ceva bun, sa nu aiba probleme, in cazul cand un cumparator isi va trece datele bancare pentru cumpararea unui produs. Nu il voi creea eu, ci sotul meu, desi doresc sa ii dau o mana de ajutor in cautarea lui. As dori sa fie cu.com ori.gr. Multumesc anticipat!

12 răspunsuri:
| a răspuns:

Www.wix.com
daca nu platesti pe site apar bannerele lor
daca platesti nu apar, si poti sa il atasezi si unui domeniu cumparat din alta parte (cum ar fi www.magazinul-lui-MihaelaDart.ro )

ESTE CEL MAI BUN creator de site-uri, mult mai bun decat tot restul si are si cele mai multe aplicatii

| explică (pentru JicaContra):

Doresc sa fie cu plata atat domeniul, serverul si ce mai trebuie pentru crearea unui website. Asta am si cerut cand am lansat intrebarea. Nu este pentru mine, ci pentru prietenii nostri care detin un magazin de gradina si florarie din zona noastra si doresc sa se lanseze si pe internet. Nu doresc sa fie gratuit. Caci vom atasa si contract cu payu pentru a avea plata prin cont bancar, doresc sa fie un server bun si sa nu aiba probleme clientii la randul lor cand vor cumpara.

| a răspuns (pentru MihaelaDart):

Atunci iti trebuie un web designer care sa iti faca toate astea

| explică (pentru JicaContra):

Asa cum am mentionat, sotul meu se pricepe si la web designer. Este asa de greu de inteles!

| a răspuns (pentru MihaelaDart):

DA, daca se pricepe la web design de ce nu stie hosting?!?
una vine la pachet cu cealalta
iar din intrebarea ta nu numai ca nu se intelege asta, dar TOTI ti-au dat raspunsuri cu si despre cum sa iti faci un site USOR si intuitiv, deci CHIAR nu se intelege ce ai spus tu... poate vrei sa pui intrebarea din nou si sa explici corect, DACA vrei si un raspuns folositor

| explică (pentru JicaContra):

Am și menționat că eu nu mă pricep la asta. Cei care mi-au răspuns am preluat informații de la ei și le mulțumesc pentru asta. Nu trebuie să-mi scrii cu diacritice că văd!

| a răspuns:

Trebuie sa fie programator in siteuri web sau să învețe

| explică (pentru Alverto):

Nu trebuie sa fi programator pentru site-uri, daca te pricepi de a face poti face orice. Sotul meu stie, eu il ajut sa caute un domeniu si un server pentru a crea website-ul respectiv.

| a răspuns (pentru MihaelaDart):

Da... Sunt sigur de asta, succes. Dar vreau să ți amintesc, că există mai multe domenii de programare, unul dintre ele ar fi programator de site-uri web (web designer) iar daca nu știi așa ceva, nu o sa faci niciodată un site, mai ales unul pentru markenting. Trebuie investit, suma de incepere pentru creearea unui site este de 150 E sau cel puțin 70. Daca nu bagi bani, google nu îl va afișa și nimeni nu o să știe de el, doar daca ii dai fizic URL-ul pentru site, și chiar vrei sa ii dai fiecărei persoane in parte URL-ul? Asta fiindcă google este cel mai mare motor de căutare și trebuie finanțat de fiecare site care este uploadat pe el. Nu este ușor, dar daca dvs credeți asta, cum o fi...

| a răspuns (pentru MihaelaDart):

Dar îmi place să ajut și îți dau un motor pentru creearea de site-uri care nu necesita experiență: https://ro.webwave.me/? utm_source=paidSearch&utm_campaign=nowa_brand&gclid=Cj0KCQjwzZj2BRDVARIsABs3l9KyhBKgg_Xp7gBFXD87XoMwN7OBWX-zkLY0D5T_oRUiuXzadh0YOT4aAooeEALw_wcB

| explică (pentru Alverto):

Sotul meu stie foarte bine despre web designer, este fotograf-grafic designer, le are cu astea. Site-ul mentionat nu este pentru noi, ci este a cuiva care detine un magazin de gradina si florarie, acestia vor plati pe an. Tocmai ca asta si vrem, nu sa fim invizibili.

| a răspuns:

Domeniu: https://godaddy.com (gasesti domenii pentru. un an/2/3/4/5 chiar la 5 lei) care este folosit si de cele mai mari institutii si Host: https://infinityfree.net/ E gratis, nu isi baga logo-urile, au stochare rapida pe ssd si ai spatiu nelimitat pentru ca ei cred ca orice om are locul lui pe net! Nu are nicio problema! In caz ca nu stii ceva te pot ajuta! condurachematei09@gmail.com