| AaNdYy a întrebat:

Salut TPU,

Ce jocuri MMORPG (MultiPlayer) pentru Android stiti?

As prefera ceva gen Metin2, cu caractere magii, iteme, skilluri, upgrade-uri, NPC-uri, caractere supra-naturale cu o grafica destul de bun (si prin "destul de buna" ma refer la jocuri mai inaintate decat Super Mario )FUNDA pentru cel mai bun joc

Răspuns Câştigător
| JustMike98 a răspuns:

Arcane legend. Max lvl 50. Caractere: razboinic, ninja, vrajitor.
Bafta

11 răspunsuri:
| AleeePunct a răspuns:

Aion, WoW; x,Talisman, Runes of Magic, Forsaken World, DC Universe Online, Dragon Nest, Allods etc. Funda :3?

| Mazal a răspuns:

Microvolts,Counter Strike 1.6 extreme, 4story, metin2ro,minecraft,left 4 dead 2 Imi dai funda te rog ca n-am primit niciodata

| AaNdYy explică (pentru Mazal):

Iti dau pe draq, tu nu vezi ca am cerut pentru Android?! ANDROID e un sistem de operare la telefoane idiotilor, unde pana mea ai vazut tu Microvolts, Counter Strike 1.6 extreme, 4story, metin2ro,minecraft,left 4 dead 2 pe telefon?!
Batuti in cap, daca dati raspuns pentru dragul de a raspunde mai bine nu raspundeti

| SpedyKid a răspuns:

Arcane legends. Il poti gasi pe google chrome la web store. Sper sa te ajute

| MoGaCm a răspuns:

Pou max lvl 100

| blackrosessfinit a răspuns:

#metin2 #jadedynasty #joinme #lesplay #messageme #dm @TPU
#bob #mmorpgs #playlists #sharescommentsreacts #livestreams

#funda #pls #da

| Daniel_Ionut_1990 a răspuns:

Bai AaNdYy eu stiu multe dar foarte multe jocuri si am sa iti recomand 5 jocuri ok?, am sa iti scriu care sunt online si care nu, dar am sa fac de fapt un top 5 si toate jocurile se vor gasi pe aplicatia MagazinPlay, bine? Pe locul 5 se afla: Soul Craft 2-dar nu este online din cate stiu! Pe locul 4 se afla: Elements Epic Heroes din nou care ni este online si are o grafica mai slabuta... Pe locul 3 se afla:Heroes of Order & Chaos -care nici el nu este online si seamana mai mult cu League Of Legend doar ca pe telefon.(daca nu ma crezi convinge-te si singur)! Pe locul 2 se afla: Avabel Online.-este un joc MMORPG online, te poti loga cu contul de google sau alte conturi, lvl maxim nu stiu care este ca eu am de abia 32 dar oricum depaseste pragul de 60 deci o sa stai mai mult de 4 luni ca sa-l faci 60 cred'. Si insfarsit pe locul 1 este clasat jocul numit: Dawn Of The Immortals -este un joc online aproape ca metin-ul, din nou nu stiu care este LVL max dar depaseste 60, poti evolua item-urile, poti adauga pietre, ai un animalut de companie care se schimba in timp odata cu trecerea la un LVL mai avansat, este mai mult bazat doar pe misiuni, stii ce...te las sa te convingi si singur!

| HuNtEr1923 a răspuns:

AleeePunct Dar WOW, DC Universe nu sunt de android! omul a intrebat ce jocuri stiti de android nu de PC

| Lungu_Robert_1992 a răspuns:

Uita-te dupa cel ce ti s-a spus. Arcane Legends. Iarasi ce am jucat, este Dungeon Hunter. 4-le. Jocul este mai mult single player tipul RPG, dar are si arena in care poti sa te lupti cu alti jucatori si are si dungeonuri in care poti intra cu altii. Grafica e geniala. Gameloft scot jocuri bunicele.

| JustMike98 a răspuns:

Arcane Legends. Caractere: Razboinic, ninja, vrajitor. Max lvl 50. bafta

| doricena a răspuns:

Celtic heroes este cea mai buna alegere e exact ca metinul.