| Cerbul47 a întrebat:

Salut TPU, ce părere aveți despre Cel.ro pentru comenzi cum ar fi componente de PC și ce carcasa recomandați pentru o placa video cu 3 ventilatoare și un cooler dark rock 4 pro?

Răspuns Câştigător
| Sekim a răspuns:

Gainward e o firma de placi video decenta, își face treabă bine, au un preț mai mic decât cele de top dar diferențele sunt de maxim 5 fps, chiar își fac treabă foarte bine alaturi de Palit și încă câteva. Cat despre site, eu îți recomand eMag. Nu e un site cu care sa te mândrești pentru că și ei fac niste mizerii de manarii dar despre performanta componentelor și livrare e totul ok, nu sunt probleme și au multe, multe modele de placi video. In plus, PcGarage aparține de eMag deși nu ar părea, PcGarage fiind net superior.

8 răspunsuri:
| Sekim a răspuns:

Salut
NU recomand produsele de pe CEL.ro, o prostie de site. Am vazut review cu componentele lor si merg sub nivelul acelorasi componente, acelasi producator, acelasi model de parca ar fi fake. In plus, pe langa faptul ca sunt proaste componentele, daca iti livreaza ceva direct stricat si vrei sa il returnezi, nu iti vei primi banii inapoi si vor da vina pe tine ca e stricat de tine si nu de ei. Decat sa dau 30 de lei mai putin pe un produs la CEL.ro, mai bine dau la PcGarage.ro si stiu ca sunt componente de calitate, livrare buna si daca se strica ceva, suport profesional oricand. Cat despre carcasa si cooler, coolerul ala e mai mult decat bun pentru un cooler air si va tine orice procesor in maxim, MAXIM 60 grade full load. Carcase, nu cred ca ar trebui sa iti recomandam noi pentru ca nu stim ce preferinte ai si ce buget, dar iti pot recomanda firma de carcase, Aqirys, Cooler Master si SilentiumPC, super bune cu airflow bun in mare parte. Filtrezi tu sa aiba 3 ventilatoare acolo.
See youwinking

| Cerbul47 explică (pentru Sekim):

Și pe lângă pc garage alt site? Pentru ca în momentul acesta nu prea au placi video. (2070 super)

| Cerbul47 explică (pentru Sekim):

Și despre firmă de placi video gainward ce părere ai?

| Cerbul47 explică (pentru Sekim):

Ultimile întrebări, ce părere ai despre aceasta carcasa https://www.pcgarage.ro/carcase/SilentiumPC/signum-sg1q-evo-tg-argb/ și ce sursa ai recomanda de 750 850 W 80 gold plus măcar.

| Sekim a răspuns (pentru Cerbul47):

Este buna, permite un airflow bun, rgb, aspect plăcut, permite până la 8 ventilatoare, chiar e super ok. Dar vezi că are 2 ventilatoare incluse nu 3, dar carcasa e super buna. Sursa, îți recomand să îți cumperi de la Corsair, sunt bune, țin mult și majoritatea au protecții multe.

| Cerbul47 explică (pentru Sekim):

Părere despre sursa https://www.pcgarage.ro/surse/riotoro/enigma-g2-80-plus-gold-850w/ iar carcasa a fost mica dar am găsit alta https://www.pcgarage.ro/......mb511-rgb/ și ce hard-disk ai recomanda pentru stocare jocuri, ssd folosesc pentru Windows? Ar fi buna aceasta https://www.pcgarage.ro/......64mb-bulk/

| Sekim a răspuns (pentru Cerbul47):

Nu am auzit de producatorul riotoro dar din specificații pare buna, și dacă nu exista comentarii negative e ok, e buna. Carcasa e și ea buna, airflow bun, spatiu destul, permite wire management ușor, 4 ventilatoare, bun. Dar la hard, nu ai nevoie de 3 tb, nu o sa ii folosești niciodată. Daca consideri că te vei juca multe jocuri, poți să iei de 2 tb, sau depinde cum vrei, poți lua și ssd. Oricum, Toshiba ca producator de hard uri e bun, și eu am hard de la Toshiba de 1tb de 4 ani și merge perfect. Ssd poți să îți pui pe M2 sau sata, depinde cum vrei și de ce mărime ssd. Oricum, de unul macar de 128 de gb ai nevoie pentru Windows, sa ruleze bine și rapid.

| Cerbul47 explică (pentru Sekim):

Ok am sa vad si multumesc de raspunsuri, iar cu ssd am noroc cu pc garage au promoția aia cu ssd de 480 GB de la Kingston sau carcasa pe gratis(care nu mi se potriveste mărimea)