| JockerStoica a întrebat:

Salut TPU. Ce parere aveti despre iPhone 7 Plus?
Se merita sa cumpar iPhone 7 Plus daca acum am un Samsung Galaxy S6 Edge Plus?
Funda mare!

Răspuns Câştigător
| Gerard9965 a răspuns:

Nu e diferenta mare, doar ca ala e iphone si asta e Samsung. Ca specificatii, S6 edge e bun, camera mai buna si Android bun, dar iphone 7 e rezistent la apa si are aceeasi memorie...
O comparatie: http://gadgets.ndtv.com/apple-iphone-7-3766-vs-samsung-galaxy-s6-edge-2444

5 răspunsuri:
| Pabibabum09 a răspuns:

Buna! happy Se spune ca un telefon defineste caracterul unui om! happy Iar ca sa trecem la subiect, un IPhone 7+ nu are trecute in revista prea multe diferente sau atu-uri. De exemplu daca iubesti sa asculti muzica la casti, si poate se intampla sa ai telefonul descărcat, nu poti asculta in acelasi timp... Cablul de la încărcător si cel de la casti are aceeasi forma, deci acelasi "compartiment" in care se introduce. Plus ca bateria iPhone-ului 7+ nu rezista prea mult, iar atunci cand il bagi la încărcat... Il tii in priza in jur de 2-3 ore.
Deeeeeeci... Rămâne insa la latitudinea ta cr alegi dintre un design superb si un interior foarte dotat! Dar daca totusi preferi designul combinat cu dotarea interioară poti opta pentru un iPhone 6, sau 6+ etc.
Seara buna! happy Fundaaa? laughing

| Albinuța767 a răspuns:

Cu ce te-ar ajuta asta daca il schimbi la mine școală este o singură persoană care are un Samsung Galaxy S6 Este Plus și toate fetele sunt cu ochii pe telefonul ei. Înainte ea a avut iPhone 7 Plus adică acum o săptămână a scăpat putina apă pe el și sa scurt circuitat și i s-a ars ceva și la revedere iPhone 7. Pe lângă asta iPhone nu are blotooth dar are messenger o rețea de socializare.

| ChiukiuHamsler a răspuns:

Nu sunt asa mari diferente. Doar daca vrei sa ai mai mult spatiu sa-l cumperi. Eu cred ca nu ar trebui schimbat

| TonyGTO a răspuns:

Eu spun sa mai astepti, telefonul tau e sufficient de bun si nu are rost.

| Albertuzu04 a răspuns:

Da merita sa iti cumperi 7 plus ca este mai bun decat S6 Edge.