|

Salut TPU dac instlez backtrack 5 r3.pot sa o scot sau iti ramine in pc, este ca o aplicatie poti sa o inchizi? funda

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Black track Linux este un sistem de operare GNU Linux bazat pe Ubuntu, destinat testării securității rețelelor de internet, și în prezent nu se mai dezvoltă, din cauza că nu toți userii au înțeles ce este un test de securitate și s-au apucat să-l folosească la chestii ilegale cum ar fi de exemplu încercări nereușite de pătrundere ne autorizată într-o rețea wireless sau chiar tentative ne reușite de furt de date din acestea.
De rămas în sistem nu-ți va rămâne daca și numai dacă te uiți cum îl butezi. Dacă butezi sistemul în mod live acesa va funcționa din ram și NU va afecta datele și starea calculatorului.
De asemenea este o soluție bună în caz că pică windoza că folosind managerul de fișiere poți recupera datele de pe hard disc și salva.Succes

1 răspuns:
| a răspuns:

Backtrack este un sistem de opareare care de cele mai multe ori utilizatorii lui il folosesc de pe un live stick sau live cd. Acest sistem de oparare ruleaza in memoria ram, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji daca ai windows sau alt sistem de operare instalat pe hdd.
De asemenea, poate fi instalat si direct pe hdd, dar nu vad de ace ai face asta tinand cont ca este un sistem de oparare bazat mai mult pe comenzi de linux iar majoritatea aplicatiilor si jocurilor nu pot fi rulate pe el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează