| Lilkrp99 a întrebat:

Salut, TPU. Daca acum 3 saptamani mi-am spart display-ul la telefon si încă e in viata ca sa zic asa, doar ca ecranul e multicolor si nu pot momentan sa- i schimb display-ul, cat timp mai am sau e vreo sansa sa se strice de tot daca nu-l duc mai repede sa-l repar?

5 răspunsuri:
| Anonimul2440 a răspuns:

Poți sa ramai cu display-ul spart cât vrei tu, asta nu va afecta și celelalte componente, dar e destul de incomod, mai ales dacă nu pot vedea nimic pe el, recomand sa îl repari

| anonimg a răspuns:

Oricine are un telefon mobil are toate șansele să-l scape din mână, și să se spargă sau să nu se spargă.
Și oricine are ecranul spart la telefon are toate șansele să se strice și mai rău ecranul, chiar dacă alte componente nu vor fi afectate.
Deci noi nu știm dacă defectul se va mări sau va rămâne așa. Șansele ca să se autorepare nu există; dar ca să se strice și mai mult, da. Și nu contează dacă este un telefon scump. Un telefon mai scump nu înseamnă și o rezistență mai bună la căzături.
Sfatul meu este să îți salvezi tot ce ai pe el cât încă mai poți vedea ceva pe ecran.

| MihaiSDILO a răspuns:

In primul rand toti isi sparg display-urile orice intrebare e despre spart.
cumpara sau va zic la toti de aici cumparati armor battle husa supcase rezista si la 2 metri am vazut in video l-am scapat de multe ori pe jos este intact. adica rezista garantat. nu stiu de ce nu isi cumpara toti husa din asta.

| MihaiSDILO a răspuns:

In primul rand are 3 piese care iti garanteaza ca nu se va mai sparge. sau chiar sunt husa armor supcase care are alta protectie cum ar fi 1 protectia care e un fel de metal sau ceva supcase armor transparent pentru telefoane sau 2 supcase armor supcase simpla. costul reparatiei 450 conteaza ce telefon ai. cu banii aia iti poti cumpara o husa ori de 25 de euro sau de 60 euro. laughing)

| Lilkrp99 explică (pentru anonimg):

Se mai vede putin pe ecran, dar nu mai merge touch-ul