|

Salut TPU! DAU FUNDA! Am mare nevoie de ajutor! Trebuie să scot la imprimanta/xerox materia la engleza pentru admitere ( nu exista carte) care este in format PDF. Din cauză că scrisul e formatat in culori diferite nu pot scoate la imprimanta pentru că nu am color. Ce pași trebuie sa urmez pentru a edita aceasta materie, adică să schimb culoarea in negru și îngroșat? Am incercat toate posibilitățile și singura varianta pe care o am momentan e sa o scriu in Word (sa copiez pagina cu pagina, 300 de pagini), dar nu mi se păstrează așezarea în pagină și nu pot învăța așa. Cine știe cum pot sa editez? PS nu am acces la calculator/laptop ci doar la telefon

Mulțumesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Du-te la un xerox si te rezolva acolo. Poti trimite documentul prin mail si il xeroxeaza ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru aXy99):

Daca voiam să mă duc la xerox nu mai puneam întrebarea. O foaie color e 3 lei. Materia asta e de trei sute de pagini. Nu ai cum sa scoți color in condițiile astea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ionut16001235):

O foaie color 3 lei? Cine si-a batut joc de tine?
E 20 de bani fata-verso negru, color nu are cum sa fie 3 lei. Si chiar si-asa, de ce vrei color?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru aXy99):

Asta e problema. Nu vreau color. Vreau doar sa editez întreaga materie pentru că e color și nu pot pentru că e pdf. De aici și întrebarea mea.( Și da, am tastat din greșeală cifra 3 mai devreme, dar doi lei este cu siguranță)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează