|

Salut TPU. De 1 luna si un pic mi s-a dezactivat contul de Facebook. Am trimis aproape in fiecare zi cerere si tot nu am primit raspuns. Am incercat toate variantele posibile si nimic. Pareri?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Părerea mea este ca atunci când cineva își face cont de email, Facebook sau orice altceva de felul acesta, să nu și-l facă pentru o viață.
Tehnologia este avansată, dar este instabilă.
Și pentru că nu există siguranță, tocmai de aceea nu trebuie să ne bazăm pe ea pe termen lung, indiferent de domeniul ei. Deci fără să stai pe gânduri fă-ți un alt cont de Facebook fără să îți pară rău de cel pierdut. Eu chiar dacă folosesc tehnologia, și fiecare din noi am învestit în ea, totuși, eu nu o apreciez mai mult de 2 bani. Și asta din pricina instabilității software-ului.

O altă tâmpenie este folosirea numărului de telefon la salvarea parolei uitate. Păi și dacă ai cartelă, ori te duci un timp să lucrezi în străinătate, pierzi, ți se fură telefonul sau din orice alt motiv rămâi fără acel număr, ce faci? Îi trimite contul aceluia care deține numărul tău de telefon (care deține de fapt parola). Oricum ar fi, dacă se pierde numărul de telefon ai pierdut toate conturile: și email, și Facebook.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonimg):

Ai dreptate, dar eu am avut amintiri pe acele conturi si mna. Ii vad asa nepasatori si lucru asta ma enerveaza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Roby3663):

Data viitoare să îți faci prieteni buni pe Facebook care să te ajute la recuperarea contului. Posibil să îi ai și acum. Asta numai tu știi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fa alt cont

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează