|

Salut TPU, de cateva zile am o problema la pc, orice program as incerca sa deschid apare "has stopped wroking", singurul program care pare sa ruleze normal este Google Chrome. Stie cineva cum as putea sa rezolv? Funda

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa dai o verificare sistem si fisiere. Ce Windows ai?
Daca e vorba de virusi, o scanare cu antivirus te poate ajuta, dar mai sanatoasa e o reinstalare pe curat a sistemului de operare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Am windows 7 ultimate, as de verificare dar nu pot rula nimic in afara de chrome, maine imi voi reinstala windowsul, asta ar trebui sa rezolve problema, corect?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Vlad_Pyntto_1999):

Salut.
Apasa Alt Ctrl Delete simultan (chiar daca se vede doar cursorul mouse-ului) si ar trebui sa intri intr-un meniu in care ultimul pe lista gasesti "Task Manager". Il alegi si se va deschide o fereastra cmd (Command Prompt) in care trebuie sa scrii comanda "chkdsk /r C:" (fara ghilimele) si iti va cere sa restartezi sistemul. Va incepe procesul de verificare si reparare erori.
Cand se va finaliza, ar trebui ca sistemul sa functioneze normal (teoretic).
Daca nu e raspunsul pe care il cauti, reinstalezi Windows-ul.
Va rezolva problema, atat timp cand formatezi corect partitia C.
Daca ai o singura partitie, informatia importanta de pe aceasta trebuie salvata pe un cd sau stick sau alt hard, pentru a nu o pierde in procesul de reinstalare Windows.
Daca ai mai multe partitii (C, D, E etc), datele de pe C pe care vrei sa le pastrezi (muzica, foto, filme, documente) trebuie transferate de pe C pe alta partitie (daca acestea se afla pe C).
O versiune curata de Windows nu are cum sa nu mearga bine. Se va misca mai usor, vei vedea, chiar daca ulterior trebuie sa instalezi driverele si softurile necesare folosirii lui.
Daca ai date importante pe C, dar nu ai acces la ele din cauza erorilor din sistem, ai nevoie de o persoana care stie sa opereze cu tehnologia si care va folosi un sistem cu softuri externe, pentru a avea acces la acea informatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru dannyel86):

Task Manager, File, New Task si acolo scrii cmd, ca sa-ti apara fereastra Comand Prompt.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează