|

Salut TPU de ceva vreme când pornesc net-ul sau wifi-ul imi tot apar reclame din 10 în 10 minute.Am telefonul Samsung Galaxy J5 si chestia asta cu reclamele este enervanta! Cine îmi reyolva problema dau funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. Salvează-ți tot ce ai nevoie de pe el în calculator (numere, mesaje, contacte, poze, muzică etc)
2. Închide telefonul. Ține apăsat simultan pe butonul de home, volum + și butonul de blocare până îți apare logo-ul de la Samsung și după eliberează butoanele.
3. O să-ți apară un meniu din care selectezi cu ajutorul butoanelor de volum (sus/jos) și butonul de blocare (select) opțiunea wipe data/factory reset, după selectează "yes" și telefonul tău va reveni la setările din fabrică.
4. Intră la setări - Aplicațtii - All/Toate - Caută aplicația Search Service (are logo-ul de la Android) și dă-i Disable/Dezactivează.
5. Instalează Zemana Antivirus și dă-i scanare completă.

| explică (pentru AdrianAntoine):

Pozele cum le salvez ca asta nu stiu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Google342):

Conectezi USB-ul la laptop și selectezi din meniul de notificări meniul pentru funcții USB, acolo o să ai mai multe, selectează USB Mass Storage sau MTP Media Device (dacă ai windows 10 sau 8.1 e posibil să nu recunoască opțiunea de USB Mass Storage și să nu se conecteze). Dacă ai MicroSD poți face același lucru prin opțiunile de care ți-am zis sau să-l scoți și să-l bagi într-un adaptor USB sau un adaptor SD (e tot un card, dar mai mare puțin, se folosește la aparatele photo). Dar ai grijă să nu ai alte poze pe memoria telefonului dacă faci asta.

Altă variantă e să le selectezi pe toate din galerie și să dai pe butonul de share/partajare și le trimiți prin Bluetooth dacă laptopul/PC-ul tău are așa ceva.

Poți opta să le trimiți pe o rețea de socializare prin intermediul unui prieten, după se la salvezi din conversație sau să le postezi privat pe wall-ul tău de Facebook și să le salvezi de acolo (ai grijă când le postezi să fi sigur că ai selectat opțiunea "Only me" cu logo-ul ca un lacăt ca să nu apară public) Baftă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: