|

Salut, TPU. De curând am achiziţionat un nou laptop, 80QQ Lenovo Ideapad 100-15IBD. Acesta, pe lângă sticker-ul cu procesorul Intel, prezintă un alt sticker care afirmă prezenţa unei plăci video nVIDIA GeForce în device-ul respectiv.

Am accesat dxdiag, am comutat la display şi acolo placa video este una de la Intel. Nu exclud varianta că poate exista şi una GeForce, dar dacă e posibil să existe (în laptop-ul meu), mă puteţi ajuta să o selectez pe cea nVIDIA ca placă video principală?

Dacă vă este mai uşor pe skype vi-l las aici : dmfkozmy (am o imagine cu nişte munţi portocalii, cei din fundalurile de la w 7)

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Acel sticker cred ca reprezinta chipsetul placii de baza. M-am uitat pe net. Sunt facute pentru Germania dar nu scrie nicaieri ca au placa dedicata: http://www.computeruniverse.net/......009lge.asp
Daca aveau placa dedicata DxDiag ti-o gasea si apoi asemenea placi intra automat in functiune cand memoria video este mai solicitata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Instaleaza Slim Driver poate nu ti-e instalat driveru la placa video sau poate are nevoie de un update. Cu Slim Driver iti gaseste driverele si dupa ce le instalezi daca chiar ai NVIDIA ca placa video dedicata in laptop acolo o sa iti apara. Daca nu, nu ai nici o placa dedicata. Daca acesta l-ai luat http://www.emag.ro/......DNZLVYBBM/ Atunci ai placa video dedicata. Daca nu instaleaza programu si o sa rezolvi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E posibil sa nu ai instalat driver-ul pentru nVIDIA. Aici sunt toate driverele pentru modelul tau de laptop, vezi ce altceva iti mai lipseste in afara de cel pentru placa video si descarca-le gratuit http://support.lenovo.com/....../100-15ibd Daca ai placa video dedicata si nu merge dupa instalarea driverelor de la Lenovo, incearca sa il cauti direct pe nVIDIA http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ana9999):

Pe Emag am vazut ca modelul tau are placa video dedicata de 2Gb, insa nu stiu exact ce scrie la tine la specificatii. Pentru acea placa video dedicata, driverul este acesta http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/96879/en-us Nu stiu ce sistem de operare ai, acesta e compatibil pentru Windows 7, 8 sau 8.1. Pentru 10 este alt driver: http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/96885/en-us

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează