|

Salut TPU!

De curand m-am gandit sa mi schimb telefonul, dar sunt nehotarat, sunt fan Apple asa ca m-am gandit sa mi aleg un iphone. Bugetul meu imi permite : iPhone 6s plus 32gb(sigilat) sau un iPhone 7 32gb dar la mana a 2-a si chiar nu stiu ce sa fac, intr-un fel as prefera iPhone 7 deoarece este mai nou ca si model si are ceva tehnologie in plus, dar intr-un alt fel as prefera iPhone 6s plus deoarece nu este o diferenta prea mare intre cele 2 si mai exista si riscul sa iau acel iPhone 7 cu probleme! Cel mai bine argumentat raspuns primeste funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca prin "sigilat" se intelege "din magazin, cu garantie" atunci acesta ar fi un mare avantaj pentru 6s plus. Daca inseamna doar ca e cutia sigilata atunci nu conteaza.

Apropo de tehnologie in plus la 7: vezi ca nu mai are mufa jack pentru casti (are insa un adaptor).

Asa, 6s plus are ecran mai mare (5.5"), rezolutie mai mare (1080 x 1920) si baterie mai mare (2750 mAh, autonomie mai mare) fata de ecran 4.7", rezolutie 750 x 1334 si baterie de 1960 mAh la 7.

7 este mai usor (138 grame) fata de 6s plus (192 grame) si are procesor/placa video mai puternice.

Chiar daca 6s plus a fost lansat cu iOS 9 si 7 cu iOS 10, acum ambele ruleaza iOS 11.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Din ce am auzit eu Iphone 6 Plus se indoaie foarte repede, te poti uita pe Youtube sa vezi. Deci mai bine Iphone 7!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sfatul meu este sa iti iei un telefon nou ca primesti garantie. daca iei unul la mana a doua nu ai avea de unde sa stii ce defectiuni are.ce e nou e sfant.maidegraba iei iphone 6s.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează