| MonoSee a întrebat:

De curand mi-am cumparat un telefon Samsung Galaxy S Duos II S7582, il am de 3 zile, merge ok nimic de reprosat, doar ca ieri am dezactivat "Date Mobile" pentru a nu-mi consuma net-ul(am net pe cartela). Cand am reactivat Date Mobile imi arata ca s-au activat. Problema apare atunci cand vreau sa sun pe cineva imi spune "Neinregistrat in retea". Am intrat in setari, am cautat toate retelele(a durat in jur de 5 minunte) si am selectat reteaua mea ( a durat in jur de 10 minunte sa se conecteze la retea) dar la fel aparea cand voiam sa sun pe cineva (" Neinregistrat in retea "). Am reporni telefonul si am urmat pasi de mai sus si a mers. Dar este putin deranjant sa pierzi in jur de 20-25 minunte sa te poti "inregistra" in retea.
Mentionez ca :
- Reteaua este Vodafone.
- Nu stiu daca din magazin are aceasta problema(era prima oara cand dezactivez Date Mobile).
- Cand incerc sa sun pe cineva si imi zice "Neinregistrat in retea" nu merge nici net-ul cu toate ca Datele Mobile sunt activate.
- Am activat "Conectare Automata" dar nu se conecteaza la nici o retea.
- Am abonament pe cartela.
- Telefonul NU este codat.
- Telefonul este nou.
Imi spuneti cateva sugestii pentru a remedia problema? Este posibil sa fie facuta o setare sau mai multe gresite? O fi cartela sau telefonul?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Salut,iata raspunsul la problema "Neinregistrat in retea",telefonul nu e de vina daca nu apare logo Vodafone,e reteaua si simul,eu am avut o experienta cu cei de la Vodafone, toate tel de la ei sant defecte inclusiv reteaua care nu merge pe frecventa corespunzatoare ca si la digi, aceeasi problema, eu va recomand Orange si telekom, succes dau funda

| Cristina_Elena_1968 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu am aceeași probelma și mie îmi apare " Neinregistrat în rețea " când sun pe cineva. sunt pe Digi, și nu știu ce sa fac terenul l-am primit ieri și nici datele nu-mi merg, am încercat orice... ma poți ajuta?, te rog!

| Anonim a răspuns (pentru Cristina_Elena_1968):

Stiu de ce nu iti apare logo, lasa adresa ta si vb in privat

| Nicoleta_Ionela_1996 a răspuns (pentru Cristina_Elena_1968):

Buna..ai reușit să iti faci telefonul? dacă da poti sa ma ajuți si pe mine, am aceeasi problema tot pe digi sunt

| PopescuAndrei1995 a răspuns:

Daca este din cauza telefonului, poti sa-i dai un hard reset (ii scoti bateria cat timp functioneaza), iar daca e din vina cartelei, poti incerca s-o introduci in alt telefon, daca merge in alt telefon, rezulta ca e problema telefonului respectiv, daca e asa, din setari selectezi "reset to the factory settings", s-ar putea sa rezolve problema.

| Eduard_Enache_1996 a răspuns:

Eu cum aflu daca este replica sau nu?