|

Salut TPU! De curand mi-am descarcat 3DS Max (acel program pentru modelare 3d) bine inteles, ca orice incepator o fac doar de amuzament etc, dar eram curios, cum pot baga o arma/armura/carter de pe un joc in 3ds si sa il pot edita? Sa luam exemplu metin2 (fiind foarte cunoscut, fiind tot felul de tutoriale etc)Imi poate explica cineva cum pot baga o arma din acest joc in 3ds?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa importezi modelul in 3ds max si apoi sa il modifici cum vrei tu. Modelele le gasesti pe internet, nu cred ca le poti folosi pe cele din joc. Trebuie sa ai undeva optiunea "Import", nu mai stiu exact. Daca poti modificare chestii in game, nu stiu, cauta pe net. Mai bine faci jocuri in Game Maker, e mai interesant, chiar daca poti face doar platforme, asa intelegi si cum functioneaza programarea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suffarstar):

Hm... imi poti spune ce fel de format e nevoie sa aiba acele fisiere pentru a putea fi editate in Max? O sa incerc sa descarc ceva de pe internet, din pacat nu am creativitatea necesara sa creez un joc, am auzit de Game Maker, imi spunea un prieten cat de complicat e sa crezi pana si un joc mic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru alin_9439):

Nu stiu exact ce format, daca ai programul o sa iti arate cand vei incerca sa importezi fisierele. Sa stii ca se fac jocuri frumoase si in Game Maker, nu iti trebuie creativitate, visul meu e sa fac un remake la Captain Claw. :)))

www.youtube.com/watch?v=B_PTjN5t9XQ

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru suffarstar):

Daca tu ai creat ce e in video e foarte tare, dar sincer mie imi bate un pic a Berserk (un anime) si daca nu gresesc in vidoe sunt mici probleme cu sonorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru alin_9439):

Nu am facut eu jocul ala. laughing Pentru mine game designing-ul ramane la stadiu de hobby deocamandata, am alte prostii pe cap. laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut Alin, si eu am folosit si Maya si 3ds Max, tot de amuzament. Dar, problema mea asemanatoare tie, era ca nu prea gaseam modele gratuite sa le pot descarca. In primul rand, daca nu gasesti ce doresti iti sugerez sa il creezi tu folosind blueprint-uri. Este destul de greu sa creezi modele pe max sau maya, eu folosesc Sketchup 2014 care pare mult mai simplu. Si este usor sa importezi un proiect din sketchup in maya. Dar, daca vrei dintr.un joc poti sa descarci un package editor si de acolo o sa poti sa accesezi itemele, personajele din joc etc. si sa le introduci in program. Eu nu prea am facut ultima parte, dar poti sa gasesti editoare de genul (singurul joc pentru care am folosit a fost Skyrim, am descarcat un editor pe care mi l.au recomandat pe Nexus Mod Manager). Dupa ce ai desfacut arhivele, o sa vezi foldere cu "Texture", "Swords", "Map" si tot felul de chestii. Dar eu iti sugerez sa le creezi tu, o sa te obisnuiesti mai bine cu programul si o sa inveti chestii importante.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează