|

Salut TPU.

De ieri pc-ul cand porneste merge foarte greu adica imediat dupa ce il pornesc daca incerc sa deschid google chrome se blocheaza sau se deschide foarte greu.

Mentionez ca am 8gb ram si procesor quad-core de 2. 83ghz.

Care ar putea fi problema?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună! Această îngreunare al PC-ului poate apărea atât din cauza hardware-ului, cât și al software-ului. Nu este suficient să avem un procesor bun sau o placă video bună, trebuie să avem un sistem întreg performant, de la sursă până la viteza de scriere a hardului. O altă cauză ar putea fi faptul că se încălzesc componentele sau sunt incompatibile. Alte cauze ar putea fi: sistemul virusat, formatare excesivă, sistemul pornește cu prea multe programe, registre necurate. Dacă nu astea sunt cauzele updatează-ți driverele... sau în ultimul caz reinstalează windowsul (Dacă problema vine din partea software-ului).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Satango):

Sursa o voi schimba maine cu un Corsair de 650w.Programe nu am la pornire, eventual poate fi windows-ul ca hard-ul mergea ok acum o saptamana

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru GoodLuck15):

La windows mă gândeam de prima dată, dar nu am vrut să-ți ofer această soluție înainte de a te lămuri cu celelalte. Refă-l, mai mult ca sigur se va rezolva. Multă baftă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează