|

Salut TPU. detin un smart tv LG ultra tv 123 cm. -am cumparat din Austria de 2 saptamani. am observat ca la un smart tv ai avantaje si dezavantaje. ce ma deranjeaza pe mine este ca nu pot sa descarc aplicatii cum ar fi Adobe flash player sa pot viziona videoclipuri de pe contul meu facebook, sau aplicatia facebook care nu cred ca exista pentru smart tv. as vrea sa-mi spuneti va rog exista un site anume cu aplicatii pentru smart tv?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Deci uite cum e: si eu am smart tv tot de la LG doar ca e alt model, merge Facebook-ul sau orice alt site, dar nu am aplicatia Facebook dar daca vreau sa intru pe Facebook, foarte simplu accesez pagina din WebBrowser. Si merge orice pe Facebook si nu numai. Dezavantajele ar fi ca nu este destul de comod, adica e greu sa scrii sau sa faci anumite lucruri pe el din telecomanda default, dar poti sa ii cumperi tastatura si mouse wierless, deci asta nu ar fi o problema. Avantajul este ca ai un Tv mare, la care te poti uita la ce vrei tu in calitati mari, este smart tv, deci iti permite sa intri pe Youtube, etc si pe langa asta sunt o multime de functii, il poti folosi ca al doilea monitor prin HDMI sau alte cabluri de genul, etc. Sper ca te-am ajutat, funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. Desigur ca m-ai ajutat. Însă o tastatură și un maus nu o sa-i cumpăr ci mai mine conectez laptopul la el. E mai avantajos deoarece cu maus si tastatură se sacadeaza si merge foarteeeee lent. happy. In rest e ok si are funcții la care nici nu ma asteptam. Mersi mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează