| AlexDSC a întrebat:


Este posibil sa vad toate fisierele transferate din calculator sau hard drive pe telefon? Exista un folder special sau imi trebuie programe.

6 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Se poate doar daca fisierele din PC nu au prea mare dimensiune incat sa ocupe memoria telefonului. Se vor descarca in folderul Downloads sau Descarcari. Apoi, unele telefoane au optiunea de "Folder securizat" sau iti faci un folder cu numele ce-l doresti tu.
Eu am softul: Fisierele mele cu care fac aceste operatiuni de mutare dintr-un folder in altul sau de pe telefon pe cartela microSD. Mai este o optiune ca sa nu ocupi telefonul cu prostii: este contul de Google. Daca ai o adresa de Gmail (daca nu iti faci intr-un minut) ai si un cont Google pe care ai (pe browser, in dreapta sus ai 9 puncte) Google Drive sau simplu Drive. Acolo ai 15 Gb de stocare in cloud. Le urci acolo si la fel le ai si pe telefon oricand. Eu mai am inca 50 Gb de la DIGI, 2 Gb de la DropBox, OneDrive de la Microsoft, etc. Astfel am acumulat peste 150 Gb de cloude si pot uploada acolo ce-mi doresc. Cand deschid PC-ul sau telefonul le am la indemana.

| aditimus a răspuns:

Le poti aranja dupa data sau dupa cand au fostr transferate, clic dreapta in folder, short by si la more acolo ai casutele care ai nevoie.

| RAY a răspuns:

Depinde de fisier,audio,video, pdf, word se va putea vedea si pe telefon, plus cv aplicati instalate din magazinul play pdf, word de exemplu

| sierra1 a răspuns:

Transferate prin BT sau cablu, spune cum faci

| mudokins78 a răspuns:

Nu! Pc si Telefon cu Android sunt doua entități diferite!
Știu ce vrei tu, dar nu o sa funcționeze deloc, ..Decât dacă îți descarci aplicația pentru telefon si pc, laptop PhoneMyComputer(apk+exe)
Succes!

| Algo098 a răspuns:

Eu cand transfer un fisier din calculator in telefon stiu unde l-am transferat. Depinde cum fac tranferul. Daca transferul e facut de o aplicatie sau de un soft fara ca eu sa specific locul in care transfer fisierele, le voi gasi intr-un folder unde le transfera acea aplicatie. Ca sa vad fisierele in telefon imi trebuie aplicatii cum ar fi managerele de fisiere si aplicatiile specifice tipului de fisiere transferate.