|

Salut TPU, Eu am descarcat filmul Ouija 2016, puteti sa imi spuneti cum ii pun subtitrare? Gen sa injectez in el subtitrarea, filmul trebuie pus pe stick si bagat in TV, acolo nu merge cu BSPlayer.

Cum rezolv sa injectez in el subtitrarea?

Am nevoie urgenta! Dau funda!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Televizorul va reda filmul cu subtitrare fara alte setari numai daca fisierul subtitrare are acelasi nume ca fisierul video, iar subtitrarea sa fie intr-un format acceptat de tv (srt, sub) - vezi manualul tv-ului! Daca e format.sa sau.ass (sau alt format neacceptat), televizorul nu va recunoaste subtitrarea si nu o va putea afisa pe ecran.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Subtitrarea o descarci de aici: https://www.opensubtitles.org/ro
Redenumeste subtitrarea dupa film, ai grija sa lasi partea de jos cu.srt
De exemplu filmul se numeste Y
Tu pui numele Y.srt la subtitrare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O varianta buna e transformarea filmului in format matroska, format care poate contine subtitrarea in acelasi fisier matroska (extensie mkv). Pentru asta se foloseste MKVToolNIX in care se incarca filmul si fisierul cu subtitrarea. Acest program va transforma filmul in format matroska cu subtitrarea inclusa. Nefiind vorba de recodare, transformarea va fi doar o copiere ce va dura cateva zeci de secunde pentru un film intreg. Cu acest program se poate si scoate sau adauga o subtitrare noua. Calitatea filmului nu se altereaza, fiind vorba de o copiere directa a fisierului video.
http://videotutorial.ro/......ial-video/

Daca TV-ul nu suporta fisier mkv sau subtitrarea din mkv sau daca nu suporta nici varianta propusa de dannyel86, atunci ramane varianta recodarii filmului cu tot cu subtitrare, varianta care ia mai mult timp, poate genera fisiere mari daca nu se alege o codare potrivita si in general poate duce la scaderea calitatii filmului recodat. http://videotutorial.ro/......ial-video/
http://forum.videohelp.com/......h-VidCoder
Sunt mai multe programe care pot recoda filmul cu tot cu subtitrare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa iti instalezi VLC.Player. E un player gratis! Daca ai subtitrarile in folder cu filmul, vlc injecteaza automat subtitrarea in el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Reddfox):

Aa, am uitat pe TV nu poti baga vlc am senzatia...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

New :
1. Instaleaza VLC player.
2. Baga filmul in acelasi folder cu subtitrarea
3. Redenumeste subtitrarea dupa film. (important e sa aiba acelasi nume) (dai rename si pui la amandoua acelasi nume)
4. Bagi stick-ul/cd-ul si pur si iti va merge.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează