| daniel2134 a întrebat:

Salut TPU, eu detin un telefon cu rezolutia ecranului HD+ si calitatea pe Youtube am avut-o limitata la 720p la orice video, iar de cateva zile am observat ca pot mari calitatea la 1080p, chiar si 1440p si 2160p si nu inteleg ce se intampla. Tin sa mentionez ca la inceputul lunii am primit o actualizare software (Galaxy a30s). Multumesc!

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Frank51 a răspuns:

Rezolutiile se intercaleaza. Atunci cand un numar mai mare de pixeli sunt redati pe ecran, densitatea virtuala creste. Din pacate calitatea nu va fi cu mult mai mare, as putea spune chiar insesizabila, asa ca iti recomand sa ti rezolutia pe 720p.

| NotNamed a răspuns:

Nu are nicio legatura actualizarea de software. Nu software-ul conteaza, ci numarul de pixeli ai desplay-ului. Ecranul telefonului tau are 720 x 1560 pixeli, deci rezolutia maxim suportata de telefonul tau este 720p. Youtube iti arata si celelalte rezolutii pentru a iti arata in ce rezolutii poate functiona videoclipul. Tu chiar daca selectezi 2160p (4k înseamnă) nu o sa te poti bucura de rezolutie din cauza numarului mic de pixeli, adica tot in 720p te vei uita si s.ar putea sa.ti vina cu ceva lag din cauza asta. Nu inteleg cum in 2021 ai putut lua un telefon care ruleaza in maxim 720p.

| daniel2134 explică (pentru NotNamed):

Faza e ca inainte nu imi apareau si celelalte rezolutii, si nu cred ca te intereseaza pe tine ce telefon imi iau, daca vrei da-mi tu bani de unul bun. P.S. l-am luat anul trecut telefonul si e foarte ok, nu am nevoie de telefon pentru fite.

| NotNamed a răspuns (pentru daniel2134):

Ok, imi cer scuze de remarca. Si nu conteaza daca iti arata inainte sau nu, orice aplicatie primeste update cu noi optiuni. Nu inseamna ca daca ti.au aparut gata sunt disponibile. Mi se pare gresit ce a facut echipa YouTube pentru ca induce omul in eroare dar na, asta e...multe fac ei care nu.s in regula.

| daniel2134 explică (pentru NotNamed):

Eu sunt constient ca nu pot viziona 4k, cunosc detalii tehnice, dar am intrebat deoarece mi s-a parut ciudata faza.

| SilviaDulcik a răspuns (pentru daniel2134):

Bună!

Da, a fost anunțată această actualizare, de acum indiferent de rezoluția ecranului, vei putea seta oricare din rezoluțiile disponibile pentru acel filmuleț, cum este și pe calculator.

https://www.xda-developers.com/......s-youtube/