| George_Cojocaru_1995 a întrebat:

Ieri mi am cumparat laptopul ACER Aspire E1-572G, cu o placa video integrata Intel HD4000 si una dedicata ATI HD8750m. Problema este ca placa integrata ruleaza jocurile si nu cea dedicata. Cum pot face sa rulez jocurile cu placa video dedicata?

5 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Intra in control center ( al placii video dedicate ) si comuta pe placa video dedicata. Normal ar fi trebuit sa faca aceasta comutare sa intre pe placa video dedicata atunci cand te joci, iar pe cea integrata ( cea din procesor ) cand esti out of game pentru un comsum mai redus al energiei.
Bft!

| George_Cojocaru_1995 explică (pentru Jipa95):

Multumesc,am facut cam tot ce mi ati zis dar nimic nu a dat rezultat. Placa este acolo cand intru in Device Manager iar cand intru in CatalystControlCenter pot seta High Perf dar nimic nu se intampla. In benchmarkurile din jocuri tot Intel HD se foloseste. Am asit o solutie cu un BIOS hackuit, o sa o incerc pe aceea.

| gelu1970 a răspuns:

Roxana, cum sa descarce drivere nVidia cand are grafica ati?
George cu clikc dreapta ar trebui sa poti alege grafica ce doresti sa fie pretederminata.

| happy31animation a răspuns:

In primul rand descarca ultimele drivere de pe site-urile producatorilor(nVidia)...
Cel mai probabil laptopul tau dispune de tehnologia Optimus care va trece pe placa dedicata doar atunci cand va fi nevoie.E folositoare pentru ca scade consumul.
Incearca sa deschizi un joc si sa vezi apoi ce se intampla

| Ministry112 a răspuns:

Salut,pentru a modifica rularea jocurilor pe ATI ar trebui sa ai un program(asta daca ai instalat toate driverele, inclusiv cel de la GPU) poti vedea simplu pe desktop dand click doi under ar trebui sa ai Configure Switchable Graphics.Acolo cauti jocul(LA ADD APP.) pe care il doresti si alegi HIGH PERFORMANCE