|

Salut TPU! Ieri mi-am instalat Windows 10 Pro versiunea 1803(cea mai noua) si nu stiu cum pot dezactiva Windows Defenderul, daca eu am ca antivirus 360 Total Security,nu am nevoie chiar deloc de Windows Defender,ba mai mult chiar ma deranjeaza Windows Defender, am uitat sa precizez ca aveam Windows 10 versiunea 1607(cea veche),la versiunea aia stiam sa dezactivez Windows Defender, dar la versiunea 1803 sunt cam multe schimbari.

Dau funda! Vreau raspunsuri cat mai complexe!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Exista si Windows 8.1.
Windows 10, inca din Technical Preview, lasa utilizatorului de rand ZERO control asupra propriului calculator, fiind bazat mai mult pe reclame si bloatware.
Windows 10 este o strategie a Microsoft pentru a face cat mai multi bani din aplicatiile "moderne"(din Store) si vor sa ajunga cu produsele lor(Windows Defender, Edge, Paint 3D) in capul pietei, astfel acestea sunt imposibil de dezinstalat, dezactivat sau suspendat din functionare. Acest lucru insemnand ca este marcat 24/7 folosit si ei au o anume sansa sa intreaca Chrome, Bitdefender, Photoshop la market share. De-asta au si dat upgrade gratuit o asa perioada mare, si acum tot mai existand smecherii sa-l iei gratuit, original si legal.
De obicei, instalarea unui nou antivirus duce la dezactivarea celui implicit, si anume Windows Defender, dar nu tot timpul are succes cand vine vorba de Windows 10.
In unele cazuri, reinstalarea antivirusului terta (360 Total Security) are o sansa sa dezactiveze inutilul, spyware-ul de Windows Defender.
Pe langa toate acestea, Windows 10 si toate programele incluse colecteaza date de utilizare (Telemetrics) care pot ajuta la eliminarea tuturor posibilitatiilor, in viitor, de a permite utilizatorului final sa instaleze propriul Antivirus, browser web sau editor foto.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut
daca sistemul dvs de operare este cu licenta reala Microsoft, recomand sa utilizati acel antivirus preinstalat in sistemul de operare.
daca antivirusul dvs din pc, nu este licentiat, e o problema.
eu va recomand sistemele de operare si antivirusul utilizat, sa fie cu licenta reala, in caz contrar, riscati sa va pierdeti datele din dispozitiv.
va spun din proprie experienta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru valystefan10):

Windows original cu licenta, dar vad ca nimeni nu mi-a spus cum dezactivez windows defender, nici nu am nevoie de el, nu stiu ce raspuns sa aleg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează