|

Salut TPU!Imi puteti spune cum as putea sa fac mai multi followeri pe Instagram? Sau o aplicatie ceva?Multumesc!

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna, TwiGO! In primul rând, iti voi da un sfat, dar ca idee principala, nu folosi o aplicație, iti spun sincer! Tot felul de arabi, indieni, turci iti vor da follow sau persoane dubioase. Mai bine încearcă sa dai follow la cateva persoane, fa-le un spam de like-uri ca sa te observe si chestia asta poate funcționa. Te vei împrieteni cu urmăritorii tai si nu vei face asta involuntar. Aplicații sunt degeaba, nu te complica cu ele. Spune-mi cum te numești pe Instagram si vei primi un urmăritor in plus ( eu happy ). Acesta este sfatul meu. Aplicațiile sunt inutile. Trebuie sa te împrietenești cu persoane, vorbește cu ele si nu doar cu scopul de a te urmări, ci si de a comunica. E mult mai folositor! Sper ca te-a ajutat sfatul meu! Mult succes! Btw, astept insta ul tau

| explică (pentru lilica06):

Ma numesc m_i_h_a_i_23
Mersi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Posteaza-ti rugamintea pe FB-ul tau si roaga-ti prietenii sa te urmareasca!
Din paacte, nu sunt plicatii pentru asa ceva, ca nu-i nimeni idiot sa-si monteze o aplicatie ca sa fir\e fortat sa urmaresaca pe cineva pe care nu da doi bani.
Sincer, daca postarile tale sunt neatractive si neinteresante, oamenii nu et mai urmaresc.
Deci, daca esti inteersat sa ai urmaritori, da-ti interesul sa pui niste postari mai bune decat ce ai postat pana acum. calitatea postarilor iti aduce urmatorii, nu aplicatiile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu poți trăi fără ele?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Așa făceam si eu înainte, la fel ca tine, dar după ceva timp mi-am dat seama că nu are rost să obțin followeri pe insta, cine vrea mă urmărește cine nu e rugat să nu-mi acceseze profilul. Nu te ajută cu nimic, poate să te lauzi dar oricum nu te încălzește cu nimic. Oricum îți spun un mod prin care făceam followeri. Mergi pe profilul unui om care are mai mulți urmăritori și dai încontinuu follow și unfollow. ex: Justin Bieber sau Selena Gomez. Cred că ai înțeles ideea?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este nimeni obligat să te urmărească!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poți intra să dai follow la persoane super cunoscute, gen Beyonce, sau alți care au multe fallow-uri și alți o să îți dea follow fiindca multi îsi doresc să aibă multe follow-uri.
Sper ca te am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează