| FlorinMike a întrebat:

Salut TPU, in ce consta functia webOS 3.0 niste specificații in ce consta va rog dau funda

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e o functie, e un sistem de operare gasit pe smart tv uri

| Alexxxaa1010 a răspuns:

Sistemul de operare webOS 3.0 a fost proiectat pentru a oferi o experiență de utilizare excepțională si pentru a permite o navigare mai intuitiva. Cu opțiuni îmbunătățite și mai mult conținut, sistemul de operare webOS 3.0 continuă să ofere caracteristicile sale cheie, introducand de asemenea noi inovații.
webOS 3.0 oferă trei caracteristici "magice": Magic Zoom, Magic Mobile Connection și o telecomanda Magic Remote modernizat[, care va oferi utilizatorului o experiența la un nivel cu totul nou. Magic Zoom permite utilizatorilor să mărească obiectele de pe ecran, fără nici o degradare în calitatea imaginii. Cu Magic Mobile Connection, utilizatorii pot conecta cu ușurință un telefon mobil la televizor, prin aplicatia LG TV Plus ( instalata pe dispozitivul mobil ), pentru a accesa aplicații pe ecranul televizorului. Telecomanda Magic modernizata este conceputa pentru a simplifica si facilita controlul receiverelor set-top box (STB), cu un adaos de butoane de pe telecomandă. Caracteristica Screen Remote a fost de asemenea reproiectata pentru a simplifica interfața cu utilizatorul, pentru mai multa ordine și confort.
Asta este ceea ce spun infiintatorii acestui device, dar sa stii ca am citit cateva pareri si majoritatea spun ca e o inventie foarte buna, e foarte util.