|

Salut TPU! Întrebarea mea este despre lasere foarte puternice; din acelea care pot aprinde o coală de hârtie etc. Poți să produci un incendiu în casa unui vecin, dacă pui punctul focal al laserului pe perdeaua acestuia de exemplu? Și dacă se poate, ce dovezi ar putea găsi experții cu care te-ar putea prinde ca fiind vinovat de începerea incendiului (dacă n-ar fi martori oculari)? Să presupunem că laserul este foarte puternic. Chiar dacă nu se pot găsi lasere așa puternice pe piața normală, unul poate fii construit nu prea greu combinând niște lentile convexe și mai multe lasere puternice, deci ai putea procura unul. Nu am eu de gând una ca asta, dar mă întrebam dacă e posibil ceea ce am întrebat mai sus.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca tu ai ceva cu vecinul respectiv, de aceea te gandesti la metode din astea tampite. Pune-te tu in locul vecinului sa vezi daca tie ti-ar place sa-ti faca cineva un rau atat de mare.Si nu te culca pe-o ureche in ideea ca nu vei fi banuit.In ziua de azi se afla adevarul chiar si fara martori.Asa ca uita de ideile astea tampite, gandeste-te mai bine la ceva folositor, sa ajuti oamenii, nu sa le faci rau.De ce nu ti-ai imaginat de exemplu ca vei fi prins si vei da socoteala pentru asta? Vecinul te va banui pe tine primul, sa stii, adultii nu sunt asa prosti cum crezi tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Eu am întrebat doar așa. M-am uitat ieri din întâmplare pe net și a apărut la recomandate un video cu un laser foarte puternic pe care l-a construit un spaniol. Mă rog, dau link dacă nu mă crezi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai o asa mare problema cu vecinul mai simplu ar fi sa ii spargi geamurile cu pietre (old school), dar nu recomand mai bine confruntate fata in fata cu el. laughing oricum interesanta ideea dar prea complicata!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează