Nu exista domeniu "yahoo.mail", doar yahoo.com.
mail.yahoo.com este subdomeniul de accesare (cu browser), iar adresa de e-mail va avea formatul "numele@yahoo.com".
Site-ul de baza este "yahoo.com".
In cadrul acestui site, este "mail. yahoo.com" (iconita cu plicul, in dreapta-sus al paginii), partea care se ocupa doar de e-mail-uri.
Daca accesezi direct sau prin iconita, poti intra in casuta ta sau sa registrezi pentru o casuta noua.
Stiu ca pe site-ul "mail.yahoo.com" fac cont-ul, dar eu vreau sa fac un cont cu domeniul @yahoo.mail, Se poate?, ca cand incerc sa fac un cont nou apare "E-mail Nou Yahoo @yahoo.com, eu vreau sa fac cu domeniul @yahoo.mail dar nu stiu cum
Asa va aparea, cum doresti: numeletau@yahoo.com.
Trebuie doar sa faci cu un nume inca ne-ocupat (inexistent in baza lor de date).
In "nume" poti folosi semnul "." (punct), ca separator: numele.tau@yahoo.com.
De asemenea, poti folosi si cifre.
Nu ai inteles, eu vreau sa imi fac un cont de yahoo cu domeniul @yahoo.mail, se poate sau nu?
Am inteles Multumesc
Nu exista domeniu "yahoo.mail", doar yahoo.com.
mail.yahoo.com este subdomeniul de accesare (cu browser), iar adresa de e-mail va avea formatul "numele@yahoo.com".
Nu.
Exista doar domeniul @yahoo.com si unele variatiuni in functie de tara: yahoo.de, yahoo.fr
Cum, poti sa fac un cont cu acest domeniu?
Te duci pe Yahoo.com, -> creează cont
Apoi completează câmpurile de acolo.
Dar de ce nu folosești tu pentru mail gmail?
Domeniu principal, este yahoo.com, pe acest domeniu sunt gazduite mail-urile, nu cred ca cei de la yahoo, ofera alt domeniu, in afara de cel principal.