|

Salut TPU ma Sunt si eu in scoala de soferi si in general fac cate 2 sedinte pe saptamana si instrucotu vrea sa fac 3 sedinte pe saptamana...cum ar fi recomandat/indicat sa fac sedintele! p.s. fac 18 ani pe 6 noiembrie!,,,,, stie careva dau funda!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu are importanta daca azi faci 10 ore si maine 2 ore, sau de 2 ori 3 ori pe spatamana, eu am facut 30 de ore de sofat in 2 saptamani si la sfarsitul celor 2 saptamani am dat examenul. Testul scris l-am sustinut dimineata si toi cei care l-am luat, am dat traseul la pranz in aceeasi zi. Iar a doua zi am aut permisul in mana.
Ma rog, asta a fosta in primii ani dupa revolutie, cand erau putine masini si putini soferi happy dar tot nu cred ca azi conteaza cate ore faci pe saptamana, atata vreme cat ajungi sa le afci pe toate pana la examen pe 6 noiembrie, sau imediat dupa data de 6 noiembrie, cand legal ai voie sa sustii sala.
Ce te sperie daca sofezi de 3 ori pe saptamana?
Oricum, traseul s-ar putea sa-l dai, daca esti norocos, la sfarsit de noiembrie, daca nu in decembrie sau ianuarie, depinzand si de conditiile meteorologice.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Mersi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează