|

Salut TPU, mi-am achizitionat un laptop si ma doare capul de la cate pareri am citit despre baterie. Eu lucrez pe laptop si sta aprins cel putin 15 ore pe zi.

Ce e de facut in cazul asta?

1.Scot bateria incarcata la aproximativ 90% din laptop, fac un ciclu incarcare-descarcare pe saptamana si stau cu laptop-ul in priza fara baterie.

2. Tin bateria in laptop si o incarc de fiecare data cand se descarca, asta inseamna cam 5 cicluri pe zi descarcare-incarcare

3.Il tin tot timpul in priza cu bateria in laptop si ii fac un ciclu incarcare-descare pe saptamana.

De mentionat ca e un HP.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

De care HP? Daca il chinui 15 ore pe zi, la cum is facute astea acum, zi mersi daca te tine laptopul mai mult decat bateria. In alta ordine de idei, tine-l in priza tot timpul, dar cu bateria in el. Daca pica curentul sau ai socuri moderate, esti oarecum asigurat ca nu patesti buba in modul asta. Ciclul ala de incarcare-descarcare sa fie oarecum saptaminal... sau macar de doua ori pe luna, dar ideea e sa nu uiti complet de treaba asta.winking

| explică (pentru GabiDumitrescu):

Laptop HP 15-ba004nq

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru mafiaa):

AMD all the way. Magic, asa e si vechitura mea, doar ca e din 2008 ala. Sau 2009, in fine. Daca bagi si joace si il chinui zi de zi, sa zici mersi daca te tine cit are garantie. Cum a expirat garantia, vinde-l cu prima ocazie. Configuratia aia e muci. Am eu 4 GB de memorie la vechitura, si nu a fost nici de departe model de virf.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru GabiDumitrescu):

Am de gand sa-i pun un ssd de 240gb si un total de 8GB Ram.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru mafiaa):

Asa nu o sa rezolve sistemul de racire facut pe masura pretului, din pacate. Sa nu aud ca ai cooling pad sau alta mizerie de genul, alea sunt fix egale cu zero.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri: