|

Salut TPU, mi-am instalat Win 10 pe Acer Aspire M3800 de pe PC si nu de pe CD, din pacate procesul in care imi cere locatia si limba se repeta printr-un restart si nu pot sa fac nimic, va rog, ajutati-ma sa o rezolv, si cum o rezolv. Dau funda.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ceea ce ai facut nu e instalare. e o caca mare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum adica ai instalat de pe PC? Din partitia de recovery? Ai scris imaginea de Windows 10 direct pe hard? Daca e din partita de recovery, trebuie sa o dezactivezi cand da restart prima data, ca sa nu o ia de la capat.

Eu unul nu prea apreciez setarile cu partitie de recovery si alte inventii inutile care ocupa spatiu. Pune Windows 10 descarcat gratuit de la Microsoft pe un USB de 4GB si da-i instalare clean de acolo. Cu licenta te descurci tu, ca nu stiu exact cum o ai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru tpuuser999):

Sa fiu mai precis. Mi-am downloadat pe Local Disk D si nu l-am mai pus pe CD, i-am dat direct install, s-a instalat, insa cand trebuie sa configurez limba pe tastatura, timpul etc. Si dupa ce dau Use express settings, imi arata Please wait si se restarteaza repetand intregul proces. Si nu pot sa fac nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează