|

Salut TPU, mi-am luat iphone x acum cateva saptamanii, ce ziceti cat ar trebui sa ma tina bateria? Parca nu prea sunt multumit, o sa incarc 100% odata si o sa va spun cat o sa ma tina, folosindul moderat.(apropo am intrat la baterie-sanatate bateri si imi zicea ca e 99% e normal? cu ce am gresit?)Dau funda

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

De la 100%, un iPhone X rezista in jur de 8 ore si 47 de minute, daca il folosesti moderat pentru internet, muzica si alte cele. Mno, iPhone-urile cat sunt de cunoscute pentru iOS si multitudinea de functii si aplicatii pe care le ofera, nu au avut niciodata cea mai performanta baterie de pe piata telefoanelor mobile.

N-ai gresit cu nimic. E un lucru normal, criteriile sunt relative.

| explică (pentru EvilMayDie64):

Pai daca un x tine 9 ore iphone 6-7 cat tine?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Lucian_Mikai_1998):

Un 6-7 tine in jur de 4-5 ore, din cate am inteles. Avand un job de content writer pentru un website care se ocupa de reparatii iPhone in Bucuresti, am avut ocazia sa "testez", ca sa zic asa, unele modele de iPhone inainte de a scrie articole despre ele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai probabil o zi in uz "normal", si daca intrii "non stop" pe retele sociale, Youtube, internet, 2-4 ore. E normal, nu ai gresit cu nimic, chestia se bazeaza pe un algoritm, nu pe criterii "100% sigure").

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Totul e ok, un iPhone X dacă nu îl stresezi prea tare te tine în jur de 8 ore, dar dacă îl forțezi cu YouTube, jocuri, date mobile activate și toate astea nu o sa scoți mai mult de 4 ore, IPhone-urile nu au o baterie asa bună cum au spre exemplu telefoanele pixel sau Huawei, de asta nici nu tine asa de mult. E normal, nu e vina ta, asa e telefonul. Sfatul meu e sa îți cumperi un Power bank, o sa ai nevoie laughing))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează