anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut TPU mi-am luat un pc nou cu urmatoarele componente: 8gb ram,
Placa video Gainward GeForce GTX 650 Golden Sample 1GB DDR5 128-bit,
Hard disk Toshiba DT01ACAxxx 500GB SATA-III 7200 RPM 32MB,
Procesor AMD FX-6300 3.5GHz,
DVD-Writer LiteOn IHAS122-14 Bulk Black,
Placa de baza MSI 760GMA-P34 (FX) si o sursa njoy 500wgx 500w. Problema este ca,calculatorul bazaie foarte tare,in recomandari am vazut ca sursa este silentioasa dar...
Este sursa problema, nu este silentioasa sau nu duce aceste componente? straight face Astept parerile voastre! Dau Funda!big grin Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

As zice ca acel cooler de la procesor e galagios, de obicei ala e buba.
2. De ce ai pus gtx 650 laughing. Existau placi de la radeon mult mai performante.
3. De ce ai sursa njoy?

anonim_4396
| Anonim explică:

Njoy +RPC= love
Depinde cum nimeresti sursele astea proiectate de ingineri romani.Am pus una pe un osciloscop si si-a dat duhul in timp ce fumam o tigara, fiind in sarcina pe 17A si foloseam doar o linie de 12v.
Pentru mine NJOY este echivalentul unei surse ANS cu un filtraj mai bun.
La tine doar procesorul e mai pretentios prin faptul ca iti consuma foarte mult pe langa o placa video care daca nu ma insel, nici nu necesita alimentare separata.
Daca e din sursa, acela e un coil noise.Asta se intampla ca sursa e suprasolicitata, filtrarea nu e corespunzatoare din cauza chinezariilor din ea sau bobinajul este efectuat de chinezoaice, cu job part time.

| BITCorp a răspuns:

Spui ca ai o placa Gainward GeForce GTX 650 si procesor AMD FX-6300 3.5GHz.
Probabil cooler-ul de la acestea e mai zogomotos.In acest caz n-ai ce face. Poate doar daca ti-l schimbi cu unul silentios.

| pariuri1x2 a răspuns (pentru BITCorp):

M-am mai documentat si da, cred ca este de la coolerul de la procesor. Zgomotul este oricum foarte mare si m-as gandi sa il schimb(stiu ca este foarte greu de montat...).Ce cooler mi-ai recomanda in jur de 100-200 lei?