| FărăNumeCăNuVreau a întrebat:

Salut TPU! Mouse-ul meu ( Marvo Scorpion G909H ) nu mai merge din 3 Aprilie si nu stiu de ce... Alaltaieri l-am desfacut sa vad daca are ceva prin el ce cauzeaza aceasta problema, si, nimic.Ma gandesc sa nu fie ceva la fire in partea care este acoperita de acel material...Nu il desfac aiurea sa nu mai pot pune materialul acela la loc.
Va rog sa raspunda cei experimentati sau cei care au trecut prin aceasta problema si au rezolvat-o. Fara raspunsuri gen "du-l la service", "ia-ti altul", sa-sa mai departe.

5 răspunsuri:
| Arthiom a răspuns:

Ala nu e mouse care sa necesite driver, e cu tehnologie plug&play ca sa zic asa. Problema cu mouse-urile de la marvo e ca sunt de proasta calitate, si in general un mouse de gaming e de incredere de la un pret peste 50-55 lei altfel cedeaza brusc, pentru ca folosesc "integrate dedicate chinezesti". Cu alte cuvinte, in locul unei "mici multimi" de componente care fac un mouse sa mearga, si eventual sa il protejeze in cazul unor avarii, au un integrat central care sa faca toata treaba, fara vreo protectie, care la un moment dat o sa cedeze. Daca e sa facem comparatia intre un mouse office decent, si unul de gaming cum sunt alea de la marvo, vedem o diferenta calitativa mare. De unul singur crede-ma ca nu il poti repara, decat daca ai experienta in electronica, si stii cum functioneaza mouse-ul ala, stii ce tip de integrat are in el(de obicei combinat cu camera) si cu ce se mananca.
Chiar daca ai sti, atunci ar trebui sa comanzi alte piese pentru el, si te-ar ajunge cu tot cu transport cam tot atat cat ai dat pe mouse in magazin.
Poti incerca sa muti mouse-ul in mai multe porturi usb, sa vezi ce zice despre el device manager-ul. Incearca sa il pui la alte pc-uri/laptop-uri. Daca tot nu merge, nu prea ai ce sa ii faci, cu toate ca nu vrei sa auzi asta, ia-ti altul nou, putin mai scump si mai bun decat astea de la marvo, care sunt vrajeli. Orienteaza-te catre firme precum Logitech, Hama, Zalman, Natec.

| FărăNumeCăNuVreau explică (pentru Arthiom):

Mersi de raspuns! Acuma ma gandesc cand vedeam review-uri de la copiii de 8 ani care spuneau ca i-au tinut 1/2 ani, cum sa-i tina atata. Oricum mersi, nu voiam sa aud "Ia-ti altul" dar asta e.

| MasterGamer1995 a răspuns:

Am o sacosa cu soricei stricati. M-am informat si am vazut ca Mouse-ul are 5 milioane de apasari, poate ai trecut de limita si a incetat din viata.
Sau poate nu ai driverele potrivite, incearca sa le updatezi.

| FărăNumeCăNuVreau explică (pentru MasterGamer1995):

Nu am depasit limita, l-am folosit doar 2 luni din 4 ( 4 luni avea cand mi s-a stricat)si nu l-am folosit foarte mult, vreo 2-3 ore pe zi, si nu in fiecare zi.Pana la data de 3 Aprilie a mers, dupa nu a mai mers.Nu am bagat eu vreun driver, cand l-am primit l-am conectat la calculator, si, let's play.O sa caut driveri pe net, dar sincer, nu am stiut ca are nevoie de driveri, doar l-am conectat la PC.

| FărăNumeCăNuVreau explică (pentru MasterGamer1995):

Driveri nu gasesc pentru acest mouse, amvazut driveri de la G901 pana la G911, in afara la G909 si G910.