|

Salut TPU, recent calculatorul a început sa se blocheze incontinuu si daca dau restart se blocheaza la loading si daca mai dau încă o data îmi apare sa ii repare windows-ul si daca dau pe ala merge o zi si se blocheaza din nou, dar cateodata atunci când îmi da sa il repar se blocheaza si acolo si nu mai am ce sa fac. Acum sunt in punctul in care nu stiu ce sa fac. Poate sa mă ajute cineva? Ps daca schimb windowsul face la fel.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu cred că ai un virus. Singura soluție ar fi să schimbi windowsul dar să formatezi hardul complet, adică să ștergi tot ce ai pe el. De asemenea, ai grijă ca driverele să fie actualizate pe acel calculator.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca schimbi windowsul si face la fel, atunci este posibil ca hard diskul sa fie pe duca. Poti incerca diferite softuri de regenerare a bad-urile (hdd regenerator de exemplu).
Depinde si ce calculator ai, daca ai unul mai vechi, trebuie verificat fiecare componenta. E posibil chiar placa de baza sa fie o problema.
Daca ai un calculator mai nou, cred totusi ca hard diskul e de vina. Poate sa fie vorba si de memoriile ram. Poti inlocui pe viitor hard diskul cu un SSD.
Ar fi bine sa aduci pe cineva care se pricepe pe la tine.Pot fi mai multe cauze happy
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! In primul rand, nu-l mai inchide fortat cand apar loadingurile alea.In al doilea rand, cel mai probabil ca alea sunt update-uri care se pot opri din setari, dar care pot reveni ulterior singure, in mod fortat.Te sfatuiesc ca sa-ti lasi PC-ul sa-si faca singur update-urile atunci cand vrea.Cu cat mai dese, cu atat dureaza mai putin. Daca nici aceasta nu este cauza, intreaba la un centru de calculatoare si te vor indruma ei.O zi buna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hard diskul poate fi deteoriat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează