| Angeloxoxo a întrebat:

stiti cumva cum as putea sa imi adaug followers pe Instagram?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Salut! :* happy happy

-Poti opta pentru cont personal sau business.
- Conturile cu bifa inspira mai multa incredere
- Alege un nume si un usermane accesibil si usor de retinut.
- Alege o poza de profil reprezentativa pentru profilul tau.
- Posteaza ceva interesant la BIO.
- Au mai mult succes conturile care distribuie un anumit tip de continut, pe o anumita categorie ca travel, jewels, food, beauty, cars, music, animals, nature, quotes, etc. Sau blog personal, si poti posta de toate pentru toti happy

- Ai putea incepe prin a posta continut de calitate. Nu abuza de filtre si editari care nu isi au rostul. Gasesti pe net articole despre cum sa faci poze mai bune. Luminozitatea e baza!
- Nu uita de video-uri si live.
- Posteaza daca poti zilnic, dar nu 100 de poze/zi. 3 maxim 6 sunt suficiente intr-o zi. happy

- Adauga hashtag-uri in descrierea pozelor, este un maxim de 30, in felul acesta atunci cand postezi ceva va fi vizibil pentru un numar mai mare de conturi, nu doar pentru cele care te urmaresc in prezent.
(Adauga ### la subiect, daca ai o poza cu o pisica, nu pune # navaspatiala. mai exista varianta cu likeforlike, followforfollow etc.)

- Chiar daca nu postezi zi de zi, adauga zilnic story, asa va fi clar ca profilul este activ. Exista aplicatii "story maker" care ajuta sa creezi postari interesante. happy

- Baga-te in seama! Da like-uri, posteaza comm-uri, da follow altor conturi, si sigur vei primi feedback. Pozitiv desigur happy (Poti ulterior sa iti stergi comm-urile, postarile apreciate si conturile urmarite)
- Redistribuie postari de pe alte conturi dar eticheteaza pe cine trebuie etichetat happy

- In ultimul dar ultimul caz, poti cumpara followeri, e ceva de genul 100euro sau 100dolari 1000 de followeri. E plin internetul de astfel de oferte, platesti online si primesti un link de descarcare, dar, din pacate, sunt si multe excrocherii de acest gen, multi utilizatori/vedete/pseudovedete de pe insta s-au trezit cu contul piratat, sters, etc, si de obicei se afla cine isi cumpara urmaritorii ca la piata,
(Ti-am oferit aceasta varianta, tu alegi daca vrei sa ii dai curs)

- Sunt o multime de aplicatii - pentru story, pentru editat poze, pentru hastag-uri, toate te pot ajuta sa iti formezi un continut de calitate.

Scuze ca am scris un papirus intreg, dar sper ca te ajuta macar putin happy laughing)

| Angeloxoxo explică (pentru anonim_4396):

Woww, chiar iti multumesc si voi lua in considerare sfatul tau, chiar apreciez!

| Anonim a răspuns (pentru Angeloxoxo):

happy si totusi, fundita mult promisa? happy

3 răspunsuri:
| thebiggerfella a răspuns:

Incearca acest link, este gratuit
197842.raisemygram.com
Spor